Partnere
Del

Scandic - hjemsted for VM

Scandic Regina, Scandic Sydhavnen og Scandic Kødbyen huser samtlige landshold, der spiller kampe på dansk grund under VM-slutrunden i håndbold.

Når VM i herrehåndbold skydes i gang d. 10. januar 2019, bliver det med Scandic som officiel vært for verdens bedste håndboldstjerner. Nordens største hotelkæde kommer nemlig til at huse samtlige landshold, som spiller med på dansk grund i verdens største håndboldturnering.

Helt specifikt bliver det Scandic Regina i Herning, Scandic Sydhavnen og det nyåbnede Scandic Kødbyen på Vesterbro i København, som kommer til at stille værelser til rådighed for sportsudøvere fra hele verden. Og den opgave glæder Scandic sig til at løse, fortæller Daniel Kirchhoff, kommunikationschef hos Scandic:

”Vi har glædet os utrolig meget til at byde alle landsholdene velkommen på vores hoteller. I Scandic har vi stor erfaring med at tage vare på topidrætsudøvere. Derfor er vi også stolte af at være godkendt som VM-hotel ved, at vi opfylder det Internationale Håndboldforbunds strenge krav for teamhoteller. Vi er klar til at sikre spillerne de mest optimale rammer og glæder os til at få skudt festen i gang,” siger Daniel Kirchhoff.

Masser af rutine i sportsevents

Scandic er ikke helt urutinerede, når det kommer til at huse sportsstjerner. Hotelkæden danner nemlig til hverdag ramme for både Håndboldherrerne og Håndbolddamerne, når der i årets løb spilles landskampe på dansk grund. Under kvindernes VM 2015 husede Scandic også langt de fleste håndboldspillere. Derfor kan spillerne også forvente at blive mødt af et rutineret team af Scandic-medarbejdere, som kender alt til spillernes vaner og behov.

”Efter mange år i ’gamet’ er Scandic specialiserede i at skræddersy individuelle løsninger, der imødekommer spillernes konkrete behov for forplejning og hvile. Kollegaerne på håndbold-hotellerne vil arbejde knaldhårdt på at sikre, at holdene får de bedste forberedelsesmuligheder for at yde den optimale præstation både før og under slutrunden,” siger Daniel Kirchhoff.

En partner med international klasse

Scandic Hotels har siden 2013 været Officiel hotelpartner hos Dansk Håndbold Forbund, hvor man er svært begejstret for det gode samarbejde.

”I Dansk Håndbold Forbund er vi ekstraordinært glade for, at vi som vært for VM 2019 kan tilbyde alle spillere og ledere nogle helt fantastiske forhold gennem vores mangeårige partner Scandic Hotels, som vi ved altid er garant for en service i international topklasse,” fortæller direktør i DHF Henrik M. Jacobsen og fortsætter:

”Scandic Regina i Herning og Scandic Sydhavnen i København er jo snart rutinerede i håndbold, og vi ved, at spillerne altid har været glade for at bo der. Samtidig er det nye hotel i Kødbyen på Vesterbro, hvor Håndboldherrerne bor op til åbningskampen, blandt de flotteste og mest moderne Scandic-hoteller i Europa. Så jeg tror ikke, at der kommer til at være en finger at sætte på forholdene,” slutter direktøren.

Scandic er i dag Nordens største og mest bæredygtige hotelkæde med et netværk af 280 hoteller i drift og under udvikling, fordelt i seks lande. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som København, Oslo og Stockholm, men har også hoteller i Polen og Tyskland. 

Vælg forbund

Luk