Partnere
Del

Nye partnere og forlængelser

NYE PARTNERE

OFFICIEL BUKSESPONSOR HERRE

BORUP KEMI

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi, af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandelen. Samt en af de store leverandører til DIY markedet, af egne samt andre danske og udenlandske 'brands'.

BorupS produktion omfatter både, flydende og pulver produkter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller vort sortiment mere end 3.000 forskellige varianter, - og gennemsnitlig står der altid 3 Borup produkter i en dansk husholdning.

EKSKLUSIV PARTNER

BKI FOODS A/S

BKI Kaffe A/S har siden sin opstart i 1960 leveret kvalitetskaffe til de danske forbrugere. Stifteren af BKI Kaffe, Svend Mathiesen, blev under sit lange ophold i Brasilien, inspireret til at starte virksomheden ”Brasil Kaffe Import”. Virksomheden er sidenhen vokset støt således, at vi i dag er den største kaffeleverandør til det kaffeglade Danmark – hertil kommer en stærkt voksende eksport.

BKI rister og pakker i dag kaffer fra hele verden, på vores højteknologiske kaffefabrik i Højbjerg ved Aarhus. BKI er i dag, blandt de største aktører på kaffemarkedet, det eneste 100 % danskejede kaffefirma, med salg til detail- og foodservicesektoren og produktion i Danmark.

Business Partner

H+H

Det er afgørende at have et pålideligt og langsigtet samarbejde med indgående teknisk viden og knowhow for at kunne bygge enkelt. H+H Danmark A/S er vi altid parate til at dele vores knowhow med kunderne og bistå kunderne med råd og vejledning i forbindelse med både aktuelle og fremtidige byggeprojekter. Omkring 75 års erfaring inden for porebeton har gjort H+H til eksperter på området. H+H forstår sine kunder, hvad enten det gælder anbefaling af produkttype og -mængde eller den mest effektive byggemetode, og har de svar, kunderne skal bruge.

VIP PARTNER

CLUB LA SANTA

Club La Santa ligger på Lanzarote og er skabt og ment som den mest fantastiske legeplads i verden for aktive mennesker. Alle kan være med på Club La Santa, uanset niveau og ambitioner. Med så mange aktiviteter at give sig til, er det en unik oplevelse som du og din familie aldrig vil glemme.

Vi ønsker at give den bedste aktiv ferieoplevelse i verden, bygget op omkring sport, sund og aktiv livsstil og sociale aktiviteter.

CORRPRO A/S (DINITROL)

Verdens bedste rustbeskyttelse er ikke bare noget, vi reklamereR med/siger. Vi har nemlig arbejdet med rustbeskyttelse inden det overhovedet fandtes. Sven Johansson, faderen af Dinitrol, var den første i hele verden til at benytte stoffet di-orthe-nitron som rustbeskyttende middel helt tilbage i 1937. Og det er alle disse års erfarring sammen med utroligt høje kvalitetskrav, der gør os til de bedste rustbeskyttere i verden. 

HØJMARKVEJ HOLDING APS

Højmarksvej Holding Aps udøver udøver investeringer, herunder investering i aktier og obligationer og andre lignende formueaktiver samt virksomheder.

PARTNERFORLÆNGELSER

VIP PARTNER

TRESS AS

TRESS AS er beliggende i Skanderborg og blev etableret den 1. juni 1982. TRESS er et skandinavisk handelsselskab, som har det formål til enhver tid at være den førende udbyder af kvalitets sports- og aktivitetsudstyr i hele Norden.

TRESS udvikler og sælger miljørigtige produkter der fremmer en bevægelseskultur, som er båret af positivt menneskeligt sammenspil, bæredygtighed, sundhed og oplevelser.

LOXAM

LOXAMS kerneforretning er at udleje værktøj og materiel til den danske bygge- og anlægsbranche samt private.
Men faktisk kan vi hjælpe dig med meget mere end skurvogne, gravemaskiner og håndværktøj.
For udover at stille håndværktøj og materiel til rådighed, så kan LOXAM også hjælpe med etablering
af byggepladsen samt servicering af byggepladsen gennem hele byggeperioden.

Vælg forbund

Luk