Nyheder og presse
Del
Børn og unge

U19-herrerne samles senere på måneden

Skrevet af Frederik G. Schmidt
10. maj 2021Kl. 12:11

Dansk Håndbold Forbund har besluttet, at U19-herrerne samles i slutningen af maj, og derfor har U19-landstræner Arnór Atlason i dag indkaldt 28 spillere til samling i Hobro.

Spillere i U19-truppen kan nu langt om længe igen se frem til en samling i ungdomslandsholdsregi. U19-landsholdet var senest samlet ved en træningssamling i Ishøj tilbage i november, men nu får spillere og ledere altså muligheden for at træne sammen igen.

Den beslutning har man ifølge Morten Henriksen, der er sportschef i Dansk Håndbold Forbund, givet grønt lys til af flere årsager:

”Først og fremmest overholder vi selvfølgelig myndighedernes regler og retningslinjer, men vi tager i særdeleshed også hensyn til den enkelte spillers fysiske situation med fokus på ’den gode opstart’,” siger Morten Henriksen og uddyber:

”De fleste spillere har heldigvis trænet med i klubben i liga eller 1. division – det er kun få spillere, der ikke har været i hallen med kropskontakt. Sidstnævnte spillere tager træneteamet selvfølgelig også hensyn til,” siger Morten Henriksen.

U19-herrerne samles fra den 20.-23. maj, der betyder, at samlingen derfor ikke er placeret i en såkaldt international uge, men det skal ifølge sportschefen ikke begrænse spillerne eller ledere på U19-landsholdet:

”U19-herrerne skal til sommer deltage ved en ungdomsslutrunde, og derfor er det vigtigt, at vi får givet spillerne nogle træninger og timer sammen. Derudover ligger samlingen ikke i en international uge, men spillerne får rig mulighed for at passe deres klubtræning. Sidst men ikke mindst tager vi selvfølgelig også hensyn til de spillere, der har eksaminer torsdag og fredag,” siger Morten Henriksen.  

De indkaldte spillere er: 

Husk, du kan altid få nyt om alle vores ungdomslandshold på Facebooksiden Ungdomslandsholdene – håndbold.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE