Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Nyt fra DHF

Talenttræner søges til drengesiden i Dansk Håndbold Forbund

05. okt 2022Kl. 08:12

Vil du træne nogle af de dygtigste unge håndboldspillere i Danmark? Og vil du være med at sætte fokus på udvikling og samarbejde mellem klub og forbund? Så læs med her.

Dansk Håndbold søger en ny træner til talenttræningen for drenge med geografisk fokus i Håndbold Region Øst.

Du er spillerens første møde med talentsystemet
Arbejdet som talenttræner handler i høj grad om konkret haltræning. Men det er også essentielt, at du som træner synes, det er spændende at udvikle spillere og indgå i tæt dialog med deres klubber.

Som spiller vil talenttræningen være det første bekendtskab med DHF´s talentsystem. Så det er vigtigt, at spilleren oplever dette første møde som motiverende, spændende, sjovt og ikke mindst trygt. Talenttrænerens rolle er derfor enorm vigtig, og der stilles høje krav til kompetencer på både og udenfor banen.

Dialog og træning af høj kvalitet
Ved de tre talenttræningsweekender (fra torsdag kl. 17.00 til søndag kl. 16.00) om året og den årlige sommerlejr, vil det være din opgave at planlægge og eksekvere træning af høj kvalitet i samarbejde med de andre trænere. Du vil også skulle gennemføre samtaler med spillerne og evt. bidrage med oplæg af relevant karakter.

Mellem samlingerne er din rolle at se spillerne i kamp og evt. også træning. Det giver dig et overblik over spillernes udvikling og sikrer den vigtige dialog med spillernes daglige trænere. I DHF mener vi at fællesskabet skal sikre en succesfuld talentudvikling – og det skal du være med til at sikre.

Vi lægger vægt på, at du som minimum er påbegyndt DHF´s divisionstræneruddannelse eller tilsvarende. Derudover skal du være interesseret i talentudvikling i teori og praksis samt evne at arbejde med og udvikle unge håndboldspillere – teknisk, taktisk, fysisk og mentalt.

Det er ikke et krav, men det betragtes som en klar fordel med trænererfaring på højeste seniorniveau.

Talenttrænerne indgår i resten af teamet omkring talenttræningen, der består af DHF´s talentchef, to teamledere, seks talenttrænere, to målmandstrænere og to fysioterapeuter.

Det praktiske
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte talentchef Søren S. Frydendal på ssf@dhf.dk eller 30387669.

Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2022. Send din ansøgning til dhf-job@dhf.dk og skriv ”Talenttræner” i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE