Nyheder og presse
Del
Styrk fællesskabet i foreningen til Håndboldens Dag. Foto: Jacob Almtoft
Børn og unge
Bredde

Sidste chance for at blive en del af Håndboldens Dag

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
18. aug 2021Kl. 15:11

Lørdag den 2. oktober 2021 slår håndboldklubber over hele landet for tredje gang dørene op til Håndboldens Dag. Skal din klub også nå at være med? Så tilmeld jer senest den 22. august og book hallen.

Skal din forening afholde en sjov dag for hele klubben, hvor I kan styrke fællesskabet og genopdage alt det, vi alle elsker ved sporten? Så er det nu, at I skal tilmelde klubben for at være sikret en plads på arrangørholdet til Håndboldens Dag den 2. oktober 2021.

I år sætter vi ekstra fokus på at få alle tilbage til fællesskabet ovenpå en lang nedlukning. Det gælder både spillere i alle aldersgrupper, trænere og ikke mindst de frivillige i klubben.

Håndboldens Dag er nemlig en oplagt mulighed til at få genstartet de frivillige kræfter i klubben og vise, at der stadig er brug for dem. Det kan I gøre ved at give dem noget at samle om igen, og det kunne jo være planlægning og afvikling af Håndboldens Dag.

Sidste chance for at være med
Den 22. august k. 23.59 lukker tilmeldingen for håndboldforeninger, der gerne vil være med til at holde Håndboldens Dag. Så det er nu, at du skal melde din klub til, hvis I vil nå at være med på holdet.

Flere end 55 håndboldklubber har allerede meldt sig klar og reserveret hallen på dagen. I bestemmer selv, hvordan jeres arrangement skal se ud, men I behøver først tænke på planlægningen senere. Det vigtigste lige nu er at tilmelde klubben og booke hallen nogle timer på dagen.

Skal din klub være med? Så tilmeld jer her! Det er helt gratis at være med, og I får hjælp og inspiration til at gennemføre et godt arrangement på dagen.

Som Håndboldens Dag-arrangør får I blandt andet:

  • hjælp og inspiration til at afvikle et sjovt arrangement
  • fysiske materialer, som fx inspirationskort, plakater, invitationskort og børnetatoveringer
  • 1 stk. Five-a-side bold til nye Håndboldens Dag-arrangører
  • adgang til gratis presse-, film- og markedsføringsmateriale
  • how-to-videoer om Facebook-begivenheder og aktiviteter
  • fordel af den store landsdækkende markedsføringskampagne
  • medlemskab af Facebook-gruppen for arrangører med rådgivning og inspiration til dagen
  • praktisk to-do-liste.


Derudover kan alle arrangører deltage på webinaret 'Få Håndboldens Dag ud over rampen', der afholdes mandag den 6. september. Meld jer til på www.håndboldensdag.dk

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkomne til at skrive eller ringe til projektleder Anna Katrine Sand på 24843136 eller asa@dhf.dk eller Michael Sorgenfri fra DGI på 51412677 eller Michael.Sorgenfri.Pedersen@dgi.dk.

Om Håndboldens Dag
Håndboldens Dag er et landsdækkende event, hvor håndboldklubber over hele landet viser klubben og håndbolden frem på bedste vis. Det fede kammeratskab på holdet, at smække bolden op i krogen og tage tredje halvleg ude i kaffetutten – og alt det andet, håndbold har at byde på.

Sidst, der var Håndboldens Dag, var den 11. januar 2020. Her var 170 foreninger med til at gøre den 2. udgave af Håndboldens Dag til en kæmpe succes med flere end 1200 nye medlemmer i håndboldfamilien til følge. De mere end 16.500 deltagere fik set, at håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Håndboldens Dag var senest planlagt til den 9. januar 2021, men blev skubbet til den 2. oktober på grund af corona-pandemien.

Håndboldens Dag afvikles i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE