Nyheder og presse
Del
77 håndboldklubber er med på Håndboldens Dag den 2. oktober 2021.
Bredde
Nyt fra DHF

Sæt kryds i kalenderen til Håndboldens Dag

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
03. sep 2021Kl. 13:03

Lørdag den 2. oktober slår 77 håndboldklubber landet over haldøren op til Håndboldens Dag. Håndboldens store åbent-hus-dag, hvor alle kan komme og blive en del af fællesskabet.

Endelig er vi tilbage i håndboldhallerne uden restriktioner – og det skal fejres! Derfor inviterer 77 håndboldklubber til Håndboldens Dag lørdag den 2. oktober, hvor der er garanti for sved på panden og smil på læben.

Så sæt et stort X i kalenderen allerede nu, så dagen er booket for hele familien. Find en klub nær dig her: www.haandboldensdag.dk

Fokus på dagen er at invitere alle - store som små, nye som gamle håndboldspillere – med ind i fællesskabet i den lokale håndboldklub. For netop fællesskabet har mange savnet i den lange periode, hvor hallerne ikke har summet af liv, som de gjorde før corona.

”Mange klubber oplever, at der er spillere, trænere og frivillige, der er faldet fra under nedlukningen, og dem ønsker vi at prikke til og invitere tilbage i fællesskabet – for de er savnet! Samtidig står der måske nogle og efterspørger at blive en del af et fællesskab ovenpå en lang nedlukning, og dem står håndboldklubberne også klar til at tage imod. Derfor spiller vi blandt andet med bløde bolde uden harpiks til Håndboldens Dag – så alle kan være med,” fortæller Morten Stig Christensen, tidligere landsholdsspiller og nuværende formand i Dansk Håndbold Forbund, der sammen med DGI Håndbold står bag Håndboldens Dag.

Hallerne skal summe af liv
Det er gratis at deltage, og du kan møde op i indendørssko, strømpesokker eller bare tæer – der er aktiviteter for alle ambitionsniveauer og aldre, og du behøver ikke at have godt boldøje for at være med.

Du kan komme selv eller tage vennerne, en kollega eller holdkammeraterne med. Du kan også tage hele familien med, for der vil være masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle – i år introducerer vi fx Håndboldjagten. Du kan også prøve kræfter med Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold. To håndboldtilbud, hvor alle kan være med uanset bonuskilo, knirkende knæ eller dårlig skulder.

Om Håndboldens Dag
Håndboldens Dag er et landsdækkende event, hvor håndboldklubber over hele landet viser alt det, som håndbold har at byde på, frem. Håndboldens Dag afvikles i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold.

Sidst, der var Håndboldens Dag, var den 11. januar 2020. Her var 170 foreninger med til at gøre den 2. udgave af Håndboldens Dag til en kæmpe succes med flere end 16.500 deltagere og 1200 nye medlemmer i håndboldfamilien til følge.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.haandboldensdag.dk.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE