Nyheder og presse
Del
Håndboldherrerne jubler efter endnu en sejr ved EM 2022. Foto: EHF/Kolektiff Images
Herrelandshold

Oplev herrelandsholdet fire steder i Danmark til foråret

Skrevet af Frederikke Krag Hansen
27. jan 2022Kl. 10:00

De danske håndboldherrer kan allerede til foråret opleves på dansk grund, når Nikolaj Jacobsens tropper spiller Norlys Golden League i Aalborg, Herning og Aarhus til marts. En måned senere går turen til København, hvor endnu en landskamp spilles.

EM er i fuld gang for Håndboldherrerne, og hvorvidt titlen som Europas bedste skal tilskrives Nikolaj Jacobsen og Co., må vi endnu vente lidt med at finde svaret på. Men indtil da kan vi glæde os over, at herrelandsholdet spiller fire kampe på hjemmebane til foråret.

Til marts spilles Norlys Golden League, hvor Aalborg, Herning og Aarhus danner rammerne om tre fede opgør, mens København bliver værtsby for endnu en landskamp til april. Hvis man vil sikre sig en plads på tribunerne til de kommende kampe, kan man allerede nu sætte kryds i kalenderen d. 2. februar 2022 kl. 10., hvor billetsalget åbner.

Forårets hjemmebanekampe giver endelig mulighed for, at Håndboldherrerne kan hyldes for deres flotte resultater det forgange år og forhåbentligt en ny triumf her i 2022. Desværre har coronakrisen gang på gang sat en stopper for, at de danske håndboldfans kunne hylde landsholdet.

Det skaber derfor stor glæde hos værtsbyerne, at de kan være med til at skabe den håndboldfest, som vi alle venter på, og være med til at hylde landsholdet for deres fantastiske præstationer.

”Vi glæder os meget til at byde både landsholdet og de mange danske håndboldfans velkommen tilbage i Jyske Bank Boxen. Herrelandsholdet er i verdensklasse, og vi ser frem til et brag af en kamp i Jyske Bank Boxen med tusindvis af glade fans klædt i rødt og hvidt,” siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH A/S.

Begejstringen er også at finde hos af Jørn Sønderkjær Christensen, der er leder af Aarhus Events og viceborgmester i Aalborg, Helle Frederiksen, der begge glæder sig over, at Håndboldherrerne også lægger vejen forbi Aarhus og Aalborg.

Håndboldherrerne gæster København
Det er ikke kun i Jylland, at et besøg af Nikolaj Jacobsens tropper skaber stor glæde. Godt en måned efter Golden League venter en landskamp i Royal Arena i København, og det glæder administrerende direktør i Royal Arena, Dan Hammer:

”Vi fik desværre ikke lov til at sende håndboldherrerne godt afsted til EM med et brag af en håndboldfest i Royal Arena, hvor vi ellers var klar til at lukke over 11.000 fans ind. Derfor glæder vi os ekstra meget til at slå dørene op for herrelandsholdet og de danske fans og skabe de gode oplevelser, som vi alle savner.”

Hos Dansk Håndbold Forbund glæder man sig til at have danskerne tilbage på lægterne til håndbold i verdensklasse:

”De seneste to år har været særdeles anderledes, og derfor ser vi også frem til, at vi endelig kan rykke danskerne fra deres sofaer og tilbage på lægterne i arenaerne. Det bliver helt fantastisk, at vi igen kan opleve den stemning, som de danske fans formår at skabe til vores landskampe,” siger Henrik M. Jakobsen, direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Billetter kan købes fra d. 2. februar 2022 kl. 10.00 via Ticketmaster.

Kampprogram:

Norlys Golden League

17. marts 2022: Danmark – Norge, Gigantium i Aalborg kl. 20.45 (vises på TV2)

19. marts 2022:
Frankrig – Norge, Jyske Bank Boxen i Herning kl. kl. 13.30 (vises på TV2 Sport)
Danmark - Spanien, Jyske Bank Boxen i Herning kl. 16.00 (vises på TV2)

20. marts 2022:
Norge – Spanien, Ceres Arena i Aarhus kl. 13.30 (vises på TV2 Sport)
Danmark - Frankrig, Ceres Arena i Aarhus kl. 16.00 (vises på TV2)

Landskampe

14. april 2022: Danmark – Polen, Royal Arena i København kl. 20.15 (vises på TV2)

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE