Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Bredde
Herrelandshold
Damelandshold
Liga & 1. division herrer
Liga & 1. division damer
Nyt fra DHF

Nye restriktioner påvirker publikum og håndbold i juleferien

Skrevet af Nadia Ankerfelt Rasmussen
17. dec 2021Kl. 19:17

Det stigende smittetal får myndighederne til at stramme skruen yderligere. For håndbolden betyder det, at eliten må undvære tilskuere, mens bredden opfordres til at gå på juleferie.

Efter pressemødet fredag den 17. december har Kulturministeriet udsendt de nye overordnede restriktioner for idrætsområdet. Restriktionerne rammer også håndbolden, da myndighederne har besluttet at forbyde tilskuere til store sportsbegivenheder. Det får især betydning for landshold, liga og 1. division.

Håndboldherrerne må dermed også undvære opbakningen fra en fyldt Royal Arena 6. januar, når de spiller Golden League-kamp mod Norge. Er du en af de 10.000 fans, der havde sikret dig billet til kampen, vil du i næste uge modtage en mail fra Ticketmaster om refusion af billetprisen.

Billetprisen vil automatisk blive refunderet til kortholderen, så du skal ikke selv foretage dig yderligere. Har du spørgsmål, kan du kontakte Ticketmasters kundeservice på 38 48 16 30.

Hold ferie fra håndbolden

De nye restriktioner medfører ikke nedlukning for håndboldtræningen eller turneringen, men det er en opfordring til breddehåndbolden – altså alle andre end landshold, liga og 1. division - at aflyse alle træninger, træningskampe og stævner i juleferien frem til og med 4. januar 2022.

Der er desuden indført krav om at bruge mundbind i hallerne og andre lokaler på idrætsområdet.

Restriktionerne om mundbind og tilskuerforbuddet træder i kraft søndag morgen og gælder foreløbigt fire uger.

Du kan holde dig orienteret om de aktuelle retningslinjer her, hvor vi også opdaterer, når de endelige bekendtgørelser og klarheden om kompensationsmuligheder kommer fra Kulturministeriet.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE