Nyheder og presse
Del
Solen skinnede flot under sidste års DM-tour, og det håber vi gentager sig i år. Foto: DHF
Bredde
Nyt fra DHF

Nye destinationer på Beach Handball Touren 2023

Skrevet af Camilla Bøilerehauge
02. mar 2023Kl. 09:32

Turen går blandt andet til Billund og Glesborg, når sandglade håndboldspillere skal dyste om Danmarksmesterskabet i strandhåndbold i maj og juni. Se hele tourplanen her.  

Den indendørs håndboldsæson er stadig godt i gang, men håndboldspillere i hele Danmark kan godt begynde at glæde sig til at komme udenfor og få sand mellem tæerne.

Beach Handball Touren, som er det officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold, er nemlig klar med både nye og velkendte destinationer: 

”Vi glæder os til at skulle til Billund for første gang, der har budt ind med et godt koncept. Og så bliver det spændende at besøge Glesborg hele to gange denne sæson. Først ved et af kvalifikationsstævnerne, og derefter til selve finalestævnet,” siger Jens Carl Nielsen, turneringsansvarlig for Beach Handball Touren. 

Mona Nielsen, formand i Billund IF Håndbold glæder sig også: ”Vi har god erfaring med at afholde lokale beach-stævner for både børn og voksne, så nu bliver det spændende at prøve at være en del af den nationale tour.” 

Her er planen for Beach Handball Touren 2023: 

Lørdag den 27. maj: Amager Strand (CIK) 

Lørdag den 3. juni: Vallensbæk Strand (Roskilde Håndbold) 

Søndag den 4. juni: Billund (Billund IF Håndbold) 

Lørdag den 10. juni: Søndermarken (SIK) 

Søndag den 11. juni: Glesborg (Nørre Djurs HK) 

Lørdag den 17. juni: Kerteminde (BR66)  

DM-finaler: 

Lørdag den 24. juni (ungdom): Glesborg (Nørre Djurs HK) 

Søndag den 25. juni (senior): Glesborg (Nørre Djurs HK) 

Tilmelding åbner 16. marts 
Sidste år var der 117 holdtilmeldinger på Touren, og Dansk Håndbold Forbunds beach handball-udvalg har et mål om at tiltrække endnu flere i år. 

Hvis du vil spille på Beach Handball Touren, kan du godt begynde at samle dit hold og sætte kryds i kalenderen. Tilmeldingen åbner den 16. marts 2023, og det koster 900 kr. pr. holdtilmelding. Der er plads til over 100 hold i alt, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. 

På Beach Handball Touren tjener man point til sit hold ved at deltage i kvalifikationsstævnerne og vinde kampe. De 10 hold, der har samlet flest point sammen på Touren, kvalificerer sig så til DM-finalen. 

Flere beach handball-stævner til alle aldre og niveauer 
Udover dette officielle DM i strandhåndbold, arrangeres der også en masse andre ungdoms- og seniorstævner i beach handball hen over foråret og sommeren. Kontakt dit lokale kreds- eller regionsforbund for mere information. 

Vælg forbund

Luk