Nyheder og presse
Del
Nyt fra DHF

Ny sponsoraftale med KPK

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
02. dec 2021Kl. 09:30

Den nordjyske vinduesproducent KPK Døre og Vinduer og Dansk Håndbold Forbund har netop underskrevet en ny sponsoraftale. Aftalen løber frem til 2024, hvor herrelandsholdet som noget nyt også indgår.

Fra torsdag den 2. december til og med søndag den 19. december kan danskerne spændt følge den 25. udgave af VM i kvindehåndbold, som bliver afholdt i Spanien. I den forbindelse løber de danske håndboldkvinder – ligesom de har gjort de seneste seks år – på banen med KPK Døre og Vinduers logo på tøjet.

Og det bliver langt fra sidste gang, lyder udmeldingen nu fra Dansk Håndbold Forbund og KPK Døre og Vinduer. De to parter kan nemlig bekendtgøre, at Mors-virksomheden har valgt at tegne et nyt sponsorat. Håndboldkvinderne vil således fortsat løbe på banen med KPK’s logo på tøjet i 2022 og 2023. Derudover indebærer partneraftalen som noget nyt, at KPK fremover også kan invitere samarbejdspartnere til herrernes kampe, hvor virksomhedens logo nu også vil være at finde på gulvbanderne.

"Vores sponsorat har uden tvivl øget kendskabsgraden til vores brand. Og dét kombineret med blandt andet et stort engagement fra både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere betyder, at vi endnu en gang forlænger det gode samarbejde – og nu også med herrelandsholdet som en del af aftalen," udtaler salgschef hos KPK Døre og Vinduer, Peter Bechmann, og fortsætter:

"Med den nye aftale kan vi således invitere kunder ikke alene til damernes kampe, men også til herrernes. På den måde kan vi tilbyde endnu mere til vores samarbejdspartnere og komme endnu bredere ud til befolkningen, mens sponsoraftalen samtidig giver os flere geografiske muligheder og generelt mere fleksibilitet. Vi glæder os dermed til at kunne dele flere gode både herre- og damehåndboldminder med kolleger og samarbejdspartnere de næste to år, hvor Danmark blandt andet skal være vært for VM i kvindehåndbold i 2023."

Hos Dansk Håndbold Forbund ser man frem til fortsat at have KPK med sig på sidelinjen, lyder det fra forbundets direktør, Henrik M. Jacobsen:

"Vi har de seneste år haft et rigtigt godt samarbejde med KPK, og derfor er vi også glade for, at de fortsætter som sponsor i de kommende to år. Vi har siden 2015 oplevet en helt enorm opbakning fra både KPK’s medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og dem håber vi selvfølgelig på at se på lægterne igen i de kommende år."

For yderligere information:

Presseservice KPK: Gitte Dons, Publicity, tlf.: 2830 2986 og mail: gitte@publicity.dk

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE