Nyheder og presse
Del
Lodtrækningen fandt sted direkte på TV 2 Sport i pausen af ligakampen mellem Viborg HK og Team Esbjerg.
Liga & 1. division damer
Nyt fra DHF

Lodtrækning til kvartfinalerne i kvindernes Santander Cup

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
06. sep 2022Kl. 19:21

Navnene på otte ligahold lå i bowlen, da der her til aften blev trukket lod til kvartfinalerne i kvindernes pokalturnering, Santander Cup.

Lodtrækningen fandt sted i pausen af ligakampen mellem Viborg HK og Team Esbjerg, hvor Team Esbjergs Henny Reistad havde ansvaret for at trække holdene op ad bowlen.

Der var ingen seedning af holdene, og derfor fik det hold der blev trukket først op af bowlen automatisk hjemmebane. Kvartfinalerne spilles den 29.-30 december 2022, mens Santander Final4 afholdes 1. og 2. april 2023.

Udfaldet af lodtrækningen blev således:

  • Ikast Håndbold vs. Odense Håndbold
  • Team Esbjerg vs. København Håndbold
  • Nykøbing F. Håndbold vs. Viborg HK
  • Silkeborg-Voel KFUM vs. Aarhus United


Santander Consumer Bank forlænger samarbejdet

Tidligere på dagen offentliggjorde Divisionsforeningen Håndbold, at Santander Consumer Bank forlænger samarbejdet omkring den traditionsrige, danske pokalturnering med to år. 

Der er lodtrækning til herrernes kvartfinaler i Santander Cup d. 17. september i forbindelse med kampen mellem Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold på TV2. De fire hold, der i sidste ender klarer sig gennem nåleøjet, kan se frem til at spille Final4 i Jyske Bank Boxen. Den ikoniske håndboldscene i Herning danner således rammen om den gigantiske håndboldfest i dagene d. 18.-19. februar 2023.

Billetsalget til herrernes Santander Final4 er allerede igangsat via Ticketmaster, hvor der frem til d. 20. september vil være Early Bird tilbud (100 kroners rabat på partout-billetten). Billetterne kan købes via tophaandbold.dk/final4/herrer/billetsalg

Vælg forbund

Luk