Nyheder og presse
Del
Du kan indstille din hverdagshelt frem til 14. november 2020
Børn og unge
Uddannelse
Bredde
Nyt fra DHF

Indstil nu: Hvem er Håndboldens Hverdagshelt?

Skrevet af Nadia Ankerfelt Rasmussen
14. sep 2020Kl. 10:57

Så er det igen blevet tid til, at vi hylder vores frivillige hverdagshelte og finder ham eller hende, der udretter en helt særlig indsats. Indstil din hverdagshelt til prisen, hvor der følger 10.000 kr. til vinderen samt 10.000 kr. til vinderens forening.

I håndboldens verden kan vi ikke undvære vores hverdagshelte! Hverken dem, der træner vores børn, vasker spillertøjet, holder styr på finanserne – eller nogle af de andre. Alle som én udgør de fundamentet for håndbolden i Danmark, og selv i en mærkværdig corona-tid viser de, hvorfor de er en helt og aldeles uundværlig del af sporten.

Derfor hylder Dansk Håndbold Forbund sammen med den landsdækkende værkstedskæde AutoPartner igen i år alle de frivillige i håndbolden og kårer Håndboldens Hverdagshelt. Det bliver dog ikke noget nemt valg, erkender Morten Stig Christensen, der er generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund:

”De frivillige kræfter er hele livsnerven i håndbolden, og det kunne vi også se på de mange indstillinger til prisen sidste år. Det blev også tydeligt under corona-nedlukningen, hvor de frivillige kæmpede for håndbolden og for at komme i gang - og var klar trods mange restriktioner og ekstra arbejde. Det var utroligt at være vidne til, og det gør kun opgaven sværere, når vi skal vælge én vinder blandt så mange fantastiske ildsjæle, der alle fortjener prisen.”

Stolt af den lokale opbakning

Sidste år blev mere end 160 frivillige indstillet til prisen som Håndboldens Hverdagshelt. Det er et flot tal, som ifølge sponsoren bag prisen, AutoPartner, viser, at der er mange frivillige, der fortjener anekendelse – og at mange også gerne vil anerkende dem, der gør en forskel, fortæller Sanne Fredsøe, der er marketingschef hos AutoPartner:

”Det er afgørende for AutoPartner at være tilstede i lokalmiljøet – både som virksomhed og værdimæssigt. Derfor er det også vigtigt for os – og tydeligvis også for dem omkring de frivillige – at bakke op om de hverdagshelte, der tager et kæmpe ansvar og gør en forskel for lokalsamfundet. De fortjener et stort skulderklap og en hulens masse anerkendelse,” siger Sanne Fredsøe.

Indstil din hverdagshelt

Sidste år valgte juryen det mangeårige klubikon fra FIF Håndbold, Sven Hjort, som vinder prisen og præmien på 10.000 kr. til sig selv og 10.000 kr. til klubben. Hovedpræmien er den samme i år, mens 2.-5 pladsen modtager et gavekort på 2.500 kr. til nærmeste AutoPartner-værksted til service eller reparation af bilen. 

Du kan indstille din hverdagshelt i perioden 14. september til 14. november på www.håndbold.dk – og du er velkommen til at indstille den samme hverdagshelt som sidste år. Og husk, at ingen heltegerning er for lille eller stor til prisen.

Når indstillingsperioden udløber, vil juryen udvælge fem hverdagshelte blandt de indstillede, og derefter finde en vinder blandt de fem.

Kontakt:

Sanne Fredsøe, marketingchef hos AutoPartner, sfr@autopartner.dk, 8745 4446

Nadia Ankerfelt Rasmussen, kommunikationskonsulent i Dansk Håndbold Forbund, nra@dhf.dk, 2616 2391

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE