Nyheder og presse
Del
Herrelandshold

Håndboldherrernes Golden League-kamp flyttes til Hillerød

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
23. dec 2021Kl. 08:02

Grundet de seneste Corona-restriktioner byttes Royal Arena ud med Royal Stage i Hillerød, når Håndboldherrerne møder det norske herrelandshold ved Golden League den 6. januar 2022.

I sidste uge blev det slået fast, at Håndboldherrernes testkamp mod Norge den 6. januar skal spilles uden tilskuere. Nu er der så yderligere ændringer omkring kampen.

Som en konsekvens af de seneste Covid-19-restriktioner er Royal Arena nemlig tvangslukket af myndighederne, og derfor har Dansk Håndbold Forbund været nødt til at flytte kampen til en anden arena. 

Heldigvis er det lykkedes at få en aftale på plads med Royal Stage i Hillerød. En aftale, som begge parter er meget glade for:

”Vi er superstolte over, at Dansk Håndbold Forbund og herrelandsholdet har valgt at lægge landskampen hos os. Vi har tidligere i år haft to damelandskampe mod Spanien og en herrelandskamp mod Sverige lige inden deres afrejse til OL. Det har været et fint samarbejde, som vi glæder os til at fortsætte,” fortæller Carsten Larsen, direktør i Royal Stage. 

Han bakkes op af Henrik M. Jacobsen, direktør i Dansk Håndbold Forbund:

”Vi er naturligvis rigtig ærgerlige over de konsekvenser, som Corona-restriktionerne endnu en gang får for vores landshold. Vi havde set meget frem til at give landsholdet den hyldest, de fortjener ovenpå OL-sølvmedaljerne. Men når det nu ikke kan lykkes, og vi har været nødt til at flytte kampen, er jeg meget glad for, at Carsten Larsen og resten af Royal Stage har villet træde til og stille deres faciliteter i Hillerød til rådighed med så kort varsel,” siger Henrik Jacobsen. 

Golden League-kampen er herrelandsholdets første testkamp, inden de rejser til Frankrig og spiller sidste testkamp inden EM, hvor Egypten venter. Danmark åbner EM den 13. januar mod Montenegro.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE