Nyheder og presse
Del
Herrelandshold

Håndboldherrerne møder Sverige i testkamp

Skrevet af Frederik G. Schmidt
15. jun 2021Kl. 14:00

Som led i forberedelserne til OL i Tokyo møder Nikolaj Jacobsens tropper Sverige den 12. juli i Royal Stage i Hillerød.

De olympiske lege i Tokyo er blot få uger væk, og herrelandsholdet påbegynder snart den sidste forberedelsesfase inden afrejse mod Japan. Håndboldherrerne møder ind i Helsingør den 5. juli til træningssamling, hvor ugen afsluttes med en gentagelse af VM-finalen i Kairo tilbage i januar.

Den danske landstræner ser frem til testen mod Sverige:

”Vi har først og fremmest et rigtig godt samarbejde med Sverige, og en sådan kamp er en super test for os. Vi kommer til at møde et godt hold med nogle dygtige spillere. På tidspunktet for kampen har vi været samlet i en uge, og derfor er der helt sikkert nogle ting, vi gerne vil prøve af både angrebsmæssigt og defensivt. Vi skal selvfølgelig heller ikke vise for meget, da Sverige også er en kommende OL-modstander. Under alle omstændigheder glæder vi os over den her mulighed for en landskamp på hjemmebane,” siger Nikolaj Jacobsen.

Få billetter sættes til salg
Til kampen i Royal Stage vil der - grundet myndighedernes nuværende restriktioner – være et begrænset antal billetter til salg. Information om selve billetsalget følger snarest.

Kampen vises på TV 2 med kampstart kl. 20.15.

Husk, du kan få seneste nyt om Håndboldherrerne på Instagram og Facebook.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE