Nyheder og presse
Del
Bredde
Herrelandshold
Damelandshold
Dommer
Nyt fra DHF

Dansk Håndbold Forbund søger kommunikationschef

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
18. nov 2021Kl. 14:55

Dansk Håndbold Forbund søger en erfaren og strategisk stærk kommunikationschef, der kan være med til at sikre udbredelsen af håndbolden og Dansk Håndbold Forbunds gennemslagskraft og synlighed.

Dansk Håndbold Forbund står over for en række store kommunikationsindsatser, og vi søger derfor en kommunikationschef, som med sikker hånd kan udvikle og prioritere både den strategiske og den operationelle kommunikationsindsats. Opgaverne i kommunikationsafdelingen er mangeartede, og vi arbejder med alt fra markedsføring og strategisk kommunikation til medlemskommunikation, nyhedsformidling og PR i alle typer af medier og på mange forskellige kanaler.

Om jobbet
Som kommunikationschef bliver du leder af en afdeling med fire kommunikations- og pressekonsulenter, og du får også det faglige ledelsesansvar for to SoMe-managere, der driver landsholdskanalerne. Samtidig bliver du sparringspartner og rådgiver for direktør, ledelse og formand samt for politikere, udvalg og ansatte i hele forbundet.

Ud over at være personaleleder, der skal sikre trivslen og den faglige udvikling i afdelingen, vil en del af dine arbejdsopgaver også være at:

 • udvikle og implementere strategier og politikker på relevante områder – det gælder både inden for presse, kommunikation og sociale medier
 • implementere en ny visuel identitet
 • øge organisationens synlighed, gennemslagskraft og troværdighed over for relevante målgrupper gennem en strategisk og prioriteret kommunikationsindsats
 • indgå i ledergruppen og bidrage til at styrke den tværgående sammenhængskraft i håndbolden
 • sikre et godt og konstruktivt samarbejde med forbundets øvrige afdelinger, distriktsforbund og kredse samt med de mange interessenter omkring håndbolden
 • varetage den interne kommunikation, som favner en meget bred palette af målgrupper
 • stå for den daglige pressehåndtering og rådgivning af formand og ledelse.

 

Som kommunikationschef er man den ambitiøse holdleder, der driver strategier og uddelegerer opgaver, men det er også vigtigt, at du selv kan lide og er dygtig til at have fingrene nede i mulden og bidrage til udvikling og produktion af forskelligartede kommunikationsprodukter.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling som kommunikationschef og har minimum fem års ledererfaring. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • kan tænke analytisk, strategisk og taktisk, når der er brug for det, men samtidig har forståelse for at vejen til målet ikke altid er snorlige.
 • har erfaring med at udvikle og implementere kommunikationsstrategier
 • har erfaring fra en politisk styret organisation
 • har erfaring med at arbejde med markedsføring
 • er et empatisk, socialt og humoristisk menneske, der kan kommunikere med alle
 • formår at samle og sikre tilslutning til holdninger, men samtidig også på en sympatisk måde kan sætte foden ned og trække en streg i sandet
 • har viden om håndboldmiljøet, Foreningsdanmark og samfundstendenser af relevans for idrættens udbredelse
 • har personlig gennemslagskraft, høj integritet og gode kommunikationsevner på skrift og i tale
 • har et godt netværk i sports- og kulturpressen.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Kommunikationschefen refererer til direktøren og indgår i ledelsen. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge eksklusive frokost. I perioder kan arbejdstiden overstige 37 timer væsentligt, hvilket afspejles i den aftalte løn.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Henrik M. Jacobsen på tlf. 2811 6060.

Ansøgning
Send din ansøgning med cv i ét dokument til DHF-Job@dhf.dk senest d. 12. december. Vi holder samtaler i uge 1 og 2.

Hvem er vi?
Dansk Håndbold Forbund er håndboldens specialforbund, der huser ca. 700 foreninger med 100.000 medlemmer. Vi repræsenterer en idræt med mere end 100 år på bagen, der gennem årtier har sat sin præg på den danske idrætskultur. Vi er også et forbund, der gennem en længere årrække har mistet medlemmer, derfor arbejder vi hele tiden på at fremtidssikre vores idræt, så den passer ind i et moderne samfund.

I administrationen i Brøndby er vi ca. 40 engagerede og hyggelige kolleger, der dagligt arbejder for at sikre de bedst mulige forhold i og omkring håndbolden. Det gør vi sammen med vores 12 konsulenter, der arbejder ude omkring i Håndbolddanmark, og i tæt samarbejde med vores distriktsforbund, kredse og politisk valgte rundt omkring i hele Danmark.

 

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE