Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Herrelandshold
Damelandshold
Nyt fra DHF

Dansk Håndbold Forbund, landsholdene og Julemærkefonden forlænger partnerskab

Skrevet af Frederik G. Schmidt
07. maj 2021Kl. 10:00

Dansk Håndbold Forbund, landsholdene og Julemærkefonden har i en årrække samarbejdet om at give gode oplevelser til udsatte børn. Det samarbejde forlænges nu til 2024, der samtidigt betyder, at kvinde- og herrelandsholdene fortsætter som ambassadører for Julemærkefonden.

Siden 2013 har Håndboldherrerne og Håndbolddamerne stået i spidsen for at hjælpe en stor gruppe børn hos Julemærkefonden. Som ambassadører har spillere på henholdsvis kvindelandsholdet og herrelandsholdet blandt andet doneret en del af deres landsholdslønninger til Julemærkefonden. Spillerne har ligeledes deltaget ved arrangementer på forskellige Julemærkehjem, mens landsholdene også har inviteret børn på frokoster og til at overvære træninger i forbindelse med landskampe og slutrunder.

Senest auktionerede Dansk Håndbold Forbund en særudgave af Håndboldherrernes guldtrøje efter VM-triumfen i Kairo. Salget af trøjen indsamlede 16.005 kroner, der gik ubeskåret til Julemærkefonden.   

Søren Ravn Jensen, der direktør i Julemærkefonden, glæder sig over, at Dansk Håndbold Forbund samt kvinde- og herrelandsholdene fremover også vil prioritere aktiviteter med Julemærkefonden:

”Vi er meget glade for, at vi netop har forlænget vores partneraftale med Dansk Håndbold Forbund. Det betyder, at vi kan fortsætte vores mangeårige gode samarbejde i årene fremover. Samtidig er vi taknemmelige for den fortsatte støtte fra både kvinde- og herrelandsholdene, hvor spillerne gang på gang udviser stort engagement, og vi ser derfor med stor glæde frem til endnu flere fælles aktiviteter fremover,” siger Søren Ravn Jensen.

Samarbejdet med Julemærkefonden betyder også meget for landsholdsspillerne Mads Mensah Larsen og Louise Burgaard, der begge har engageret sig som ambassadører:

”Jeg tror, jeg taler på hele herrelandsholdets vegne, når jeg siger, at vi er glade for, at Dansk Håndbold Forbund har forlænget samarbejdet med Julemærkefonden. Jeg glæder mig over, at vi som spillere kan gå forrest og bruge håndbolden til at sætte fokus på trivsel og sundhed hos børn,” siger Mads Mensah, der bakkes op af landsholdskollega Louise Burgaard, som blandt andet har medvirket i denne inspirerende video i samarbejde med Julemærkefonden:

”Jeg er stolt over, at vi som landsholdsspillere kan gøre en forskel for så mange børn. Hos Julemærkefonden dyrker man værdier som sammenhold og fællesskab; præcis som vi gør det på kvindelandsholdet. Derfor er jeg også glad for, at mine holdkammerater og jeg fortsat kan dyrke de værdier sammen med børn fra Julemærkehjemmene,” siger Louise Burgaard.

Den nye aftaler løber frem til og med den 31. maj 2024

Vælg forbund

Luk
ANNONCE