Nyheder og presse
Del
Bredde
Nyt fra DHF

Corona: Meld afbud og indtast retningslinjer i HåndOffice

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
20. nov 2020Kl. 13:07

En opdatering af HåndOffice gør det muligt for foreninger at gøre deres medlemmer og modstanderhold opmærksomme på generelle corona-retningslinjer og de retningslinjer, der gælder for hvert enkelt spillested. I HåndOffice kan foreninger nu også melde afbud til kamp på grund af Corona.

Foreninger kan nu via HåndOffice linke til deres generelle Corona-oplysninger under deres stamkort og samtidig linke til Corona-retningslinjer for det enkelte spillested. På den måde kan modstanderhold nemt finde retningslinjerne for spillestedet i HåndboldInfo eller Håndbold-app’en forud for en kamp.

De nye funktioner gør det lettere for foreninger at se, hvilke retningslinjer der gælder de forskellige spillesteder. Der kan for eksempel være forskel på, hvor mange tilskuere der må være med fra udeholdet, om der er adgang til omklædning, adgang til cafeteria osv.

Hvis I har flere haller med samme retningslinjer, er det kun nødvendigt at lægge et link til jeres retningslinjer på foreningens stamkort. Er der derimod forskellige retningslinjer på spillestederne, bør I under det pågældende spillested linke til retningslinjerne for netop dette spillested.   

Meld afbud på grund af Corona via HåndOffice
Under Holdkort i HåndOffice er der nu også mulighed for at melde afbud til kamp på grund af Corona. Klik på "Corona afbud"-linket og indtast de nødvendige informationer. Afbud kan ikke meldes via Håndbold-appen. 

Afbud på grund af Covid-19 sidestilles med vejrlig afbud (turneringsreglement 8.5). Det betyder, at melder man afbud grundet smitte med Covid-19, skal man inden for 48 timer sende en redegørelse til forbund/kreds for afbuddet samt en dato og et tidspunkt for, hvornår en evt. ny kamp kan spilles. Ellers taber holdet, der melder afbud, kampen. Der opkræves dog ikke bøde for Corona-afbud, og holdet udgår ikke af turneringen som beskrevet i turneringsreglementet 8.6 og 8.6.1.

Den nye funktion er også til gavn for dommerne, som via app’en eller HåndboldInfo hurtigt kan se, om der skulle være afbud til nogle af de kampe, de er påsat.

Er du I tvivl om, hvordan du indtaster informationerne? Følg vejledningen som pdf. her, eller se vejledningen på video herunder.

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE