Nyheder og presse
Del
Boozt.com er ny DHF Premium partner og buksesponsor hos håndboldkvinderne. Foto: IHF/Kolektiff Images
Kvindelandshold

Boozt teamer op med håndboldkvinderne

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
02. mar 2022Kl. 09:00

Dansk Håndbold Forbund har indgået en treårig aftale med Boozt.com, som bliver ny buksesponsor på kvindelandsholdet og DHF Premium Partner. Allerede ved kampen i dag vil man kunne se Boozt-logoet på det danske spilletøj.

Når håndboldkvinderne i aften løber på banen til EM-kvalifikationskampen mod Rumænien, bliver det med en ny sponsor på deres spilletøj. Boozt.com har nemlig indgået en treårig aftale med Dansk Håndbold Forbund, hvor de bliver Officiel buksesponsor for kvindelandsholdet samt DHF Premium Partner.

 ”At have en aktiv livsstil resonerer med mange af vores nordiske kunder. Da håndbold er den mest udbredte TV-eksponerede sport i Danmark, gør vores partnerskab med Dansk Håndbold Forbund det muligt for os at styrke vores forhold til sports-elskende kunder og det danske håndboldfællesskab. Vi er meget begejstrede for partnerskabet og ser frem til, hvad vi i fællesskab kan udrette” siger Peter G. Jørgensen, CCO hos Boozt.

Den treårige aftale giver Boozt kommercielle rettigheder til at lave marketing og brandingbegivenheder med Kvindelandsholdet i håndbold.

I Dansk Håndbold Forbund er der også stor tilfredshed med den nye aftale:

"Vi er rigtig glade for at have fået en stærk og engageret partner, som ønsker at være en del af håndboldfællesskabet, og som ser vores kvindelandshold som den perfekte partner til at nå ud til en stor målgruppe. Vi er sikre på, at det bliver et rigtig godt samarbejde, og vi glæder os til at skyde det i gang med forhåbentlig en sejr til kvindelandsholdet i aften,” siger Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Partnerskabet mellem Boozt og Dansk Håndbold Forbund vil træde i kraft i forbindelse med EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Rumænien onsdag d. 2. marts på udebane. Kampen spilles kl. 17.05 dansk tid og kan ses på TV2 Sport med optakt fra 16.30.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE