Nyheder og presse
Del
Louise Burgaard og resten af landsholdet varmer op til VM i Næstved og Hillerød. Foto: Lars Møller
Kvindelandshold
Nyt fra DHF

Billetsalget til VM-testkampe mod Brasilien er startet

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
13. apr 2023Kl. 10:00

Den 25. og 26. november møder det danske kvindelandshold Brasilien i de sidste to testkampe, inden VM på hjemmebane. Kampene spilles i Hillerød og Næstved, og billetsalget er nu skudt i gang.

Nu kan du sikre dig en billet til Håndboldkvindernes sidste to testkampe, inden det går løs ved VM på hjemmebane. Den 25. november slår Royal Stage i Hillerød dørene op til landskamp mod Brasilien, og den 26. november er det så Arena Næstved, der lægger halgulv til landskampen.

- Ovenpå en helt fantastisk oplevelse i Royal Arena taler jeg vist på hele holdets vegne, når jeg siger, at vi allerede glæder os til at spille landskamp på Sjælland igen, fortæller en begejstret landstræner og tilføjer:

- Kampene mod Brasilien er rigtig vigtig forberedelse for os, så jeg håber, at den opbakning, vi mærkede i tirsdags, kan overføres til både Næstved og Hillerød og at rigtig mange har lyst til at være med til at sende os godt afsted mod VM, siger Jesper Jensen.

Sidst Håndboldkvinderne gæstede Næstved var i foråret 2022 til en EM-kvalifikationskamp mod Færøerne, hvor der blev skabt en flot kulisse af både de danske og færøske fans. Og sidst Royal Stage lagde gulv til en kvindelandskamp var det uden publikum på grund af Corona-restriktioner. Der er altså lidt at revanchere for de nordsjællandske håndboldfans, når de får muligheden til november.

Kampprogrammet ser således ud: 

Lørdag den 25. november kl. 16.00 Danmark – Brasilien, Royal Stage, Hillerød

Søndag den 26. november kl. 16.00 Danmark – Brasilien, Arena Næstved

Køb din billet nu
Hvis du vil sikre dig en plads på tribunerne til de kommende kampe, skal du allerede nu klikke dig ind hos Ticketmaster og købe dine billetter. Billetterne er netop sat i salg i dag kl. 10.00.

Køb billet til landskampen i Hillerød her.

Køb billet til landskampen i Næstved her.

Kom forrest i køen til billetsalget  
Vil du fremover være forrest i køen til billetsalget for kommende landskampe for både Håndboldkvinderne og Håndboldherrerne?

Så skriv dig op til at modtage nyheder og info om presale her.

Vælg forbund

Luk