Nyheder og presse
Del
De to stregspillere, Iversen og Heindahl, viser landsholdets nye ærmesponsor frem. Foto: DHF
Kvindelandshold
Nyt fra DHF

Alm. Brand er ny ærmesponsor for Håndbolddamerne

Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj
05. okt 2021Kl. 09:00

En ny spiller har meldt sig på banen for det danske kvindelandshold, nemlig forsikringsselskabet Alm. Brand, hvis logo skal pryde Håndbolddamernes trøjer de næste to år.

Når Håndbolddamerne torsdag løber på banen i Forum Horsens til EM-kvalifikationskampen mod Østrig, bliver det med et nyt logo på de rød/hvide trøjer. Alm. Brand bliver nemlig en del af landsholdet som ny ærmesponsor. En aftale, der løber over de næste to år.

Selvom partnerskabet er nyt, er der allerede tydelige sammenfald mellem værdierne på landsholdet og hos Alm. Brand som et forsikringsselskab byggende på sammenhold og ordentlighed. Derfor glæder begge parter sig over den nye aftale:

”Vi er meget stolte over at være ny sponsor for kvindelandsholdet. For håndbold handler om fællesskab og samarbejde, hvor det handler om holdet, og om at stå sammen skulder ved skulder. De samme værdier, som Alm. Brand er bygget på. Vi glæder os derfor til at vise vores støtte til det danske kvindelandshold i kraft af det kommende samarbejde,” siger Mikkel Friis Lind, marketingdirektør i Alm. Brand.

Også i Dansk Håndbold Forbund er der stor tilfredshed med den nye aftale:

”Der er ikke to mennesker, der er ens. Og det er alle vores forskelligheder, der gør os stærke som hold. Det kan godt være, at spillerne løser den samme opgave, men de har forskellige forudsætninger og forskellige behov. Bare se på vores seje stregspillere, der med vidt forskellige fysiske forudsætninger på stærkeste vis screener, rykker og på akrobatisk vis griber indspil og lægger den i kassen. Og netop den forskellighed gør sig jo gældende, uanset om man er landsholdsspiller eller kunde hos Alm. Brand. Derfor glæder det os at have fået Alm. Brand med på holdet,” fortæller Henrik M. Jacobsen direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Alm. Brand vil første gang være synlige som ny ærmesponsor torsdag den 7. oktober, når Håndbolddamerne møder Østrig på hjemmebane i Horsens.

Forudbestil din egen, officielle landsholdstrøje her.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE