Nyheder og presse
Del
Herrelandshold
Nyt fra DHF

25.000 billetter til salg til Håndboldherrernes næste hjemmekampe

Skrevet af Jens Jacob Juulsager
09. maj 2023Kl. 10:00

Billetsalget er nu i gang til herrelandsholdets afgørende EM-forberedelser i starten af januar mod Norge, Egypten og Holland.

Nikolaj Jacobsens mandskab pudser EM-formen af på hjemmebane ved Norlys Golden League i København og Odense.

Billetsalget sættes i gang tirsdag den 9. maj klokken 10.00 til møderne med Norge, Egypten og Holland, og det bliver i den grad med en ottende mand på lægterne for Danmark.

For over 25.000 tilskuere bliver der plads til ved de tre kampe, der spilles henholdsvis torsdag den 4. januar og lørdag den 6. januar i Royal Arena i København samt søndag den 7. januar i Jyske Bank Arena i Odense.

- Der har været udsolgt de seneste mange gange, Håndboldherrerne har spillet på hjemmebane, og vi er enormt stolte over opbakningen til vores landshold. Derfor har vi også planlagt efter at kunne give så mange danske håndboldfans som muligt oplevelsen af at se verdensmestrene i aktion i optakten til EM i Tyskland, siger Dansk Håndbold Forbunds direktør, Henrik M. Jacobsen.

Landstræner Nikolaj Jacobsen, der for nylig forlængede sin kontrakt til 2030, glæder sig til igen at spille for fyldte arenaer på hjemmebane.

- Vi er rigtig glade for den opbakning, vi får. Derfor bruger vi det også som en ekstra motivation til at gå ind og give vores tilskuere en god oplevelse. Samtidig håber jeg, at mange har lyst til at tage med videre til München og støtte os under EM, lyder opfordringen fra Nikolaj Jacobsen.

Foruden Danmarks kampe giver billetterne til Norlys Golden League også adgang til dagens tidlige opgør.

Find dine billetter her:

Torsdag den 4. januar 2024

Royal Arena, København

17.45 Holland vs. Egypten

20.15 Danmark vs. Norge

Lørdag den 6. januar 2024

Royal Arena, København

13.30 Norge vs. Holland

16.00 Danmark vs. Egypten

Søndag den 7. januar 2024

Jyske Bank Arena, Odense

13.30 Norge vs. Egypten

16.00 Danmark vs. Holland

Vælg forbund

Luk