Talentstrategi
Del

Talentstrategi

Dansk Håndbold Forbunds talentstrategi

Den nye talentstrategi sætter retningen for de kommende års udvikling af danske håndboldtalenter med særligt fokus på udviklingsmiljøer og kompetenceudvikling. 

Søren S. Frydendal, talentchef i Dansk Håndbold Forbund, fremhæver tre temaer, der er særligt væsentlige og gennemgående i den nye talentstrategi:

- Jeg vil gerne fremhæve fællesskab som en vigtig nøgle til succes. Værdibaseret talentudvikling i verdensklasse kan ingen gøre alene, og vi er meget bevidste om, at klubberne og andre træningsmiljøer danner og er rammen for udviklingen af talenternes færdigheder. Derudover sætter vi fokus på udvikling af den hele håndboldspiller gennem hele håndboldlivet, og det kommer blandt andet til udtryk gennem et fokus på mere kompetenceudvikling og mindre selektion.

I strategien kan du blandt andet blive klogere på, hvad vi i Dansk Håndbold Forbund betragter som meningsfuld udvikling, hvorfor vi sætter miljøet og fællesskabet i centrum, og hvordan vi vil arbejde med udvikling med respekt for de vilkår, vi ikke kan ændre på og som er en del af talentudviklingen og eliteidrætten.

Udover selve talentstrategien præsenterer vi også handlingsdokumentet Fra strategi til handling. Dette dokument beskriver vores ambitioner, ønskede effekt og primære indsatser på fire udvalgte områder. Fra strategi til handling er det dokument, der gør de overordnede tanker praksisnære.

Læs den nye talentstrategi her

 

Læs handlingsdokumentet her

Kontakt

Har du spørgsmål til talentstrategien, så kontakt talentchef Søren S. Fydendal.

Talentchef
Søren Skaastrup Frydendal 30387669


Præsentation af talentstrategien

Tirsdag den 14. marts afholdte Dansk Håndbold Forbund et online infomøde med en præsentation af den nye talentstrategi. 

Se eller gense infomødet her.

Lyt til podcast

Mediano Håndbold har lavet en podcastepisode om den nye talentstrategi med talentchef Søren Skaastrup Frydendal.

Lyt til podcasten her.

Vælg forbund

Luk