Foreninger og uddannelse
Del

Holdsport integration

Undgå dobbeltarbejde med ny integration mellem Holdsport og DHF

Dansk Håndbold Forbund og Holdsport har indgået et samarbejde om at automatisere dataoverførsler mellem deres IT-systemer. 

Alle håndboldklubber, der benytter Holdsport vil automatisk være omfattet af tilbuddet. Det betyder, at når I fremover ændrer personoplysninger i HåndOffice eller i Håndboldpas, så ændres oplysningerne også automatisk i Holdsport. Det gælder også den anden vej rundt. Dette gælder fra den 3. maj 2022.

Sådan fungerer det
Langt de fleste personoplysninger bliver automatisk synkroniseret uden, I opdager det. Første gang skal nogle af profilerne dog evt. manuelt synkroniseres, da alle oplysningerne i Holdsport og Håndoffice ikke er helt ens. Holdsport har dog gjort synkroniseringen meget let at arbejde med.

Løsningen gælder primært personlige oplysninger, så ændringer i klubtilhørsforhold skal fx stadig godkendes af en administrator. 

Løsningen minder i store træk om den nuværende webnøgle, som mange bruger til at overføre data fra medlemssystem til HåndOffice. Denne løsning er bare meget smartere, og der er fuldstændig styr på GDPR.

Vi håber, at I hermed vil opleve en meget lettere medlemsadministration.

Spar 50% på Holdsport
Lige nu tilbyder Holdsport at give 50% rabat på deres Pro abonnement til alle håndboldklubber, der ikke bruger Holdsport. Alle håndboldklubber, der allerede benytter Holdsport vil automatisk være omfattet af tilbuddet.

Hør mere om tilbuddet hos Holdsport ved at kontakte Zak Staudinger på zak@holdsport.dk eller 5376 0222.

Flere samarbejder på vej
Dansk Håndbold Forbund ønsker at samarbejde med flere systemer til medlemsadministration og er allerede i dialog med flere udbydere heraf.

 

Kasper Tolstrup Andersen
Kasper Tolstrup Andersen 31512129

Vælg forbund

Luk