Priser og vindere
Del

Håndboldens Hverdagshelt 2020

Bjarne petersen ER HÅNDBOLDENS HVERDAGSHELT 2020

Det var med genåbningsglæde og rullende kameraer, at en fynsk ildsjæl fra Aarup BK Håndbold blev overrasket med prisen som Håndboldens Hverdagshelt 2020.

Det var til stor overraskelse for klubikonet Bjarne Petersen fra Aarup BK Håndbold, da han tirsdag blev lokket uden for midt under U15-træningen og overrasket med flag, guldkonfetti og prisen som Håndboldens Hverdagshelt 2020.

Egentlig troede han, at han skulle interviewes af TV2 Fyn til et indslag om genåbningen, men midt under interviewet brød AutoPartner og Dansk Håndbold ind fra siden og fortalte, at der faktisk var en ganske anden årsag bag interviewet – nemlig at han var udvalgt som vinder af prisen. Det vakte naturligvis glæde hos den nykårede vinder:

”Det er ikke tit, jeg er uden ord! Den havde jeg virkelig ikke set komme. Jeg blev meget rørt af indstillingen. De havde ramt mange af de ting, man går og arbejder med, som ikke altid er synligt, og som mange tager som en selvfølge. Så jeg er virkelig glad, stolt og rørt."

Fremragende indsats fra alle frivillige

Juryen var sat på en hård prøve, da de skulle vælge mellem mere end 60 indstillinger fra hele landet, hvor alle som én har gjort en forskel, der er bemærkelsesværdig. Det fortæller René Lang, der foruden at være en del af juryen også er Koncept og Marketingschef i AutoPartner:

”Det er ingen let opgave at pege en vinder ud i så stærkt et felt, men på den positive side giver prisen som Håndboldens Hverdagshelt os mulighed for at hylde og anerkende alle, som gør en forskel i dansk håndbold.”

”Bjarne Petersen har dog i særdeleshed udmærket sig ved at være dybt engageret i klubben både som spiller, træner, formand og alt-mulig-mand. Han har taget initiativer til en række ting – der i blandt gjort bestyrelsesarbejdet mere struktureret og lettere, og det har blandt andet motiveret flere til at følge hans fodspor som frivillig. Ikke mindst på grund af hans anerkendende facon,” fortæller René Lang.  

Som vinderen af hovedpræmien får Bjarne Petersen 10.000 kroner til sig selv og 10.000 kroner til foreningen.

Et klubikon med mange kasketter 

Listen er lang med de kasketter, som Bjarne har taget på sig i Aarup BK Håndbold, og derfor er hans betydning for klubben heller ikke til at tage fejl af.

Han er både træner, formand, spiller, IT-specialist og alt-mulig-mand, og så har han taget initiativ til blandt andet at gøre bestyrelsesarbejdet lettere – for eksempel gennem Teams – vel og mærket før, corona lærte os alle om den mulighed.

Generelt er Bjarne Petersen ”first mover” på vegne af klubben, og han tager gerne tjansen som testklub for nye initiativer på sig eller kaster sig ud i nye projekter.

Samtidig gør Bjarne Petersen en stor dyd ud af at anerkende de mennesker, der er omkring ham, og som om det ikke var nok, så har han motiveret flere til at kaste sig ud i det frivillige arbejde i klubben.

Bjarne Petersen er forgangsmand for det frivillige arbejde, og hans indsats i Aarup BK Håndbold fortjener et ekstraordinært skulderklap.

Fire ekstra præmier
AutoPartner uddeler ud over hovedpræmien på 20.000 kroner også fire gavekort til en værdi af 2.500 kroner til et lokalt AutoPartner-værksted. De fire gavekort tilfalder de øvrige fire finalister:

  • Jette og Kjeld Roslind, Dalby G&IF Håndbold
  • Sonja Larsen, Horne KFUM
  • Teis Melcher, Vojens Håndboldforening
  • Allan Madsen, Thisted IK

I videoen herunder kan du se overrækkelsen af prisen til Bjarne Petersen. 

Vælg forbund

Luk