Håndboldpas
Del

Håndboldpas

Håndboldpasset er dit bevis på, at du er aktiv i dansk håndbold

Dansk Håndbold Forbund bruger Håndboldpasset til at bekræfte, at du er aktiv håndboldspiller eller er frivillig i en håndboldforening enten som træner, leder, kasserer eller en af de andre fede tjanser, der er i din forening.

Håndboldpasset gør det nemmere for Dansk Håndbold Forbund og din klub at administrere dine data og frigiver tid, som er meget sjovere at bruge på at træne eller spille håndbold.

Håndboldpasset er altså vigtigt både for os, din klub og dig selv, og derfor skal du huske at aktivere det og opdatere dine oplysninger, så snart du modtager mailen med dit personlige Håndboldpas.

Du kan læse, hvordan vi behandler din data i vores persondatapolitik.

 


Spørgsmål og svar

Find svar på de oftest stillede spørgsmål lige her. 

Hvorfor skal jeg have et Håndboldpas?

Fordi Dansk Håndbold Forbund bruger Håndboldpasset til at bekræfte, at du er registreret som spiller eller frivillig i en håndboldforening.

Oplysningerne i passet hjælper blandt andet til, at den rigtige spiller kommer på holdkortet, at det bliver lettere at skifte klub, og at du holdes opdateret på, hvad der sker i dansk håndbold.

Det hjælper derudover din klub og Dansk Håndbold Forbund til at overholde GDPR-lovgivning.

Hvorfor skal jeg aktivere mit Håndboldpas?

Dansk Håndbold Forbund vil gerne sikre, at dine data altid er korrekte. Derfor skal du opdatere og bekræfte dine informationer med jævne mellemrum – på den måde aktiveres dit Håndboldpas.

Ved at aktivere dit Håndboldpas og løbende opdatere dine oplysninger sikrer vi, at vi kun gemmer data på aktive håndboldspillere. Hvis du en dag ikke spiller håndbold, behøver vi heller ikke at opbevare dine data længere.

Hvor finder jeg mit Håndboldpas?

Håndboldpasset kan findes i Håndbold app'en (Søg: "håndbold" i din app-tjeneste). Første gang du åbner app'en, skal du klikke "Få nyt password", og bruge din mail eller Håndbold-ID som brugernavn. Når du er logget ind, finder du Håndboldpasset under "Min Profil".

Håndboldpasset sendes også til din mail én til to gange om året for at sikre, at alle informationer stadig er som de skal være.

Hvad gør jeg, hvis informationerne ikke er rigtige?

Du kan selv rette dit navn, din fødselsdag, dit mobilnummer og din email-adresse.

Hvis du er registreret i en forkert klub, kræver det, at en administrator anmoder om at flytte dig til den rigtige klub. Når du trykker på “Rediger oplysninger”, har du mulighed for at angive den korrekte klub. En administrator vil derefter se på din henvendelse og vende tilbage til dig.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået flere forskellige Håndboldpas?

Hvis du har fået tilsendt forskellige Håndboldpas, er det typisk fordi, du er oprettet flere gange i Dansk Håndbold Forbunds turneringssystem. Det kan der være mange årsager til.

Du skal rette alle dine Håndboldpas, så informationerne er korrekte. Det gør os i stand til at samle dine forskellige profiler til én korrekt profil.

Jeg spiller ikke håndbold, men har fået mail om at tjekke mit Håndboldpas. Hvad gør jeg?

Du skal åbne mailen, klikke på linket og markere dig som, at du ikke længere spiller håndbold.

Årsagen til mailen er, at du på et tidspunkt har spillet håndbold. Derfor er dine data gemt i Dansk Håndbold Forbunds turneringssystem.

Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget mit barns Håndboldpas?

Du skal sikre, at informationerne er korrekte. Børn registreres med en forælders kontaktoplysninger, mens fødselsdag og navn skal være barnets.

Jeg har fået den samme mail mange gange - hvorfor det?

Hvis du har fået tilsendt flere Håndboldpas, er det typisk fordi, du er oprettet flere gange i vores system. Det kan der være mange årsager til.

Du skal rette alle dine Håndboldpas, så informationerne er korrekte. Det gør os i stand til at samle dine forskellige profiler til én korrekt profil.

Hvad gør jeg, når jeg både spiller og er træner?

Dit personlige Håndboldpas kan sagtens indeholde information om, at du både er spiller og har et eller flere andre hverv i klubben, som fx træner. Du skal bare aktivere Håndboldpasset, så vil alle informationerne komme til at fremgå i passet. 

Jeg ønsker at registrere klubskifte, men kan ikke finde klubben på listen. Hvad gør jeg?

Prøv først at tage fat i din klubadministrator og hør om de kan hjælpe. Kan I ikke løse problemet kan du sende en mail til haandboldpas@dhf.dk, så kigger vi på sagen. 

Hvad er et Håndbold-ID?

I dit Håndboldpas står der et ID-nummer, som er dit personlige ID i håndbolddatabasen. Det er et nyt nummer, tilfældigt genereret af systemet, så det er ikke et, du har set før eller bør kende på forhånd. 

Hvor ser man, hvilken klub man spiller i?

Passet er delt sådan op, at den øverst del med navn og klub afspejler spillercertifikatet og den nederste del hvervene. Så hvis man har en klub påført, så er det her, ens spillercertifikat er tilknyttet.

Jeg har modtaget flere mails og har aktiveret det nyeste. Hvad skal jeg gøre med de andre?

Du skal faktisk også aktivere de andre mails, du har fået med Håndboldpasset. Det er vigtigt at du tjekker, at oplysningerne er ens, for så kan vores system nemt sammenflette dubletter, så du fremover kun har ét Håndboldpas.

Hvis jeg har skiftet klub og har ændret dette, får jeg så et nyt pas?

Håndboldpasset følger personen, så du får ikke et nyt pas, men passet opdateres med den nye/rigtige klub. Du får dog ikke en ny mail med passet, men ændringen vil kunne ses i passet i Håndbold-appen.

Jeg kunne hurtigt se min information og rette mit telefonnummer. Det var meget ligetil og tog kun 10 sekunder.
- Forælder til spiller

Vælg forbund

Luk