Turneringer & Stævner
Del

Øvrige rækker

Vigtige datoer Kreds 1, 2 og 4

I det nedenstående er der samlet nogle vigtige datoer for den kommende periode i Kreds 1, 2 og 4:

Mandag den 28. november  Håndoffice åbner for tilmelding af nye hold. Ved U-17 og U-19 samt AA-rækkerne skal I vælge JHF som forbund
Søndag den 11. december kl. 23:59 Sidste tilmelding til 2. turneringshalvdel
Søndag den 11. december  Sidste spilledag for alle øvrige hold i breddeturnering – til og med Jyllandsserien inden ombrydning - Husk at indtaste samtlige resultater!
Torsdag den 15. december kl. 16:00 HåndOffice åbner for påsætning af spilletidspunkter i ALLE rækker - også senior division!
Lørdag den 17. december kl. 23:59 Samtlige kampe skal have påført spilletidspunkt. 
Søndag den 18. december kl. 00:00 Gebyrfri flytteperiode starter 
Mandag den 19. december kl. 23:59 Den gebyrfri flytteperiode slutter 
Tirsdag den 20. december kl.- 14:00 Den endelige spilleplan kan trækkes - kampene er gældende!

 

Som udgangspunkt kan I ”kun” tilmelde i den laveste række, men skulle man have specielle ønsker og/eller gode argumenter, må man gerne skrive en separat mail til undertegnede.

I forbindelse med den forestående ombrydning vil kontoret bede jer om at indsende eventuelle ønske I måtte have til den kommende sæson – hvornår jeres hal måtte være optaget til anden side f.eks.

TURNERINGSPLANLÆGNING FOR 2. HALVDEL SÆSON 2022/2023

Den 15. december kl. 16.00 åbnes der op for HåndOffice, og I kan komme i gang med at indtaste tider på jeres kampe. I et forsøg på at få dømt så mange kampe som muligt (gerne samtlige), vil vi i det følgende komme med forslag til, hvordan man kan placere kampene, så det er bedst muligt for dommerpåsætningen.

Håndoffice åbner torsdag den 15. december og bliver lukket igen lørdag d. 17. december kl. 23.59, hvor alle tider skal være indtastet. Den 18. – 19. december kan I flytte kampene gebyrfrit, men kun efter indbyrdes aftale med modstanderholdet. Det klarer I selv via HåndOffice. Giver det huller på dagen, skal I huske at trække stævnerne sammen efter kampflytning.

Alle kampe kan ses løbende. Den 20. december kl. 16.00 er turneringsplanen gældende.

I bedes placere kampene efter skemaet nedenfor, HUSK AT TJEKKE NEDENFOR. For at vi kan dække så mange kampe som muligt, må en del af stævnerne gerne flyttes til lørdag eller hverdage.

Stævner på søndage:

Dommere dømmer normalt 3 kampe af 2x20 minutter eller 2 kampe af 2x25 - 2x30 minutter. Hvis klubben kun har nogle få kampe på søndage, så undgå så vidt muligt at placere dem mellem kl. 12.00 og 16.00. Placeres kampene udenfor dette tidsrum, er der større chance for at få en dommer. Har klubben kun én kamp, så bør denne placeres på en hverdag eller lørdag, ellers vil det, i mangel på dommere, ende som en døm-selv-kamp.

Er der spørgsmål til ovenstående er I selvfølgelige velkommen til at kontakte kredskontoret eller turneringsudvalget.

Kontakt os

Turneringsansvarlig - Kreds 1 og 2
Edvard Meyenburg Buus 50757016
Administration
Lisbeth Winther Sadolin 50757018

Skema til kampplanlægning

Vælg forbund

Luk