Nyheder
Del
Børn og unge
Uddannelse
Bredde

Online/Webinar i spændende inspirationskurser

Skrevet af Jydsk Håndbold Forbunds Uddannelsesudvalg
16. nov 2020Kl. 15:46

Fyns Håndbold Forbund og Jydsk Håndbold Forbund tilbyder nu i samarbejde med Academy4Coach, en række spændende onlinekurser/webinarer.

Et inspirerende, hurtigt og intensivt onlineforløb af en varighed på cirka 2 timer, per modul.

Kurserne er for dig, der enten er børneholdstræner – målmandstræner – selv er målmand - eller som på anden måde arbejder med spillere fra U-6 til U-15 i foreningerne.

Tilmeldingsfrister

Der er tilmeldingsfrist til alle kurser dagen før kurset. Tilmeldingen foregår via. HaandOffice. Her kan foreningen tilmelde, ligesom du selv kan tilmelde dig kurserne (Husk at foreningen skal godkende, hvis du selv tilmelder dig).

Der er også lavet en formular, hvor du kan tilmelde dig kurserne via Fyns Håndbold Forbunds hjemmeside, linket finder du her

Hvad kræver det af dig som kursist?

Du skal blot sørge for at have en god internetforbindelse, så kan du være med. Du vil under kurset have mulighed for at stille spørgsmål til instruktøren i chatten på modulet.

Priser

Pris pr. online kursus Kr. 400,00,-

Praktisk information

Du skal være opmærksom på, at vi videreformidler dine kontaktdata (navn, mail og telefonnummer) til Academy4Coach, da det er herfra du modtager et link og en vejledning i at tilgå kurset online. Efter at kurset er afholdt, vil du modtage et link, så du kan gense kurset endnu engang.

Du vil modtage et link og vejledning til at logge ind på webinaret. Evt. spørgsmål kan stilles på mail til Mette S. Kongegaard fra FHF

Vælg forbund

Luk
ANNONCE