Turneringer & Stævner
Del

Senior og Oldies - Momenti Beach Cup

Momenti Beach Cup 11. og 12. juni 2022

Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund Kreds 8 i samarbejde med Vojens HF kan byde velkommen til årets ”Momenti Beach Cup”.
Havde vi ikke haft Corona, og derfor måtte aflyse i 2020, havde dette været vores 20. stævne år. Dette jubilæum må vi fejre i 2023 i stedet!!

Dette program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling.

VIGTIGT: Vi har holdt fast i en ”Corona-regel”. Holdene skal selv medbringe overtræksveste, til målvogtere og ved farvelighed.

For at sikre kvaliteten af stævnerne har dommerne været på kursus arrangeret af DHF. Alligevel gør vi opmærksom på at for nogle dommere – og spillere – er det første gang de deltager i dette spil, hvilket vi alle bør huske.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

Program med regler etc.: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

Lørdag spilles der i følgende rækker:
Dame Senior / Oldies
U-19 Piger
Herrer Senior

Søndag spilles der i følgende rækker:
Piger U-17 A og B
Drenge U-15 A og B
Drenge U-17 A og B

.......................................................................................................................................................................................................................
Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 afholder igen i år Beach Handball stævne. Dette sker i tæt samarbejde med Vojens HF på banerne ved Vojens Hallerne for Senior og Oldies.

Lørdag den 11. juni:

Dame og Herrer Senior - 2002 og tidligere
Old Girls - 1990 og tidligere

Old Boys - 1988 og tidligere

Der spilles efter nye årgange.

Holdgebyr kr. 550,00

Tilmelding foregår via HåndOffice. Deadline er den 15. maj 2022, der kan kun spilles på 4 baner så det er efter "Først til mølle" princippet.

Igen i år tilbydes der også Beach handball for Oldies

Som de seneste år placeres Old Girls og Boys sammen med Senior stævnet om lørdagen.
Vinderne af rækkerne kvalificere sig samtidig til DM lørdag den 18. juni.

Udviklingskonsulent
Carsten Glejberg 24225415

Vælg forbund

Luk
ANNONCE