Dommer JHF kreds 6
Del

Dommer JHF kreds 6

Nyt dommertøj i kreds 6.

– et stort ønske om at skabe ensartethed blandt dommerne i Jydsk Håndbold Forbund kreds 6 er gået op i en højere enhed.

Takket være Spar Nord og Festina Watches, der er gået sammen om et hovedsponsorat samt Nykredit, Sport 24 og tøjmærket Kempa som har indgået eksponeringsaftaler, er det lykkedes at få samtlige aktive håndbolddommere klædt i samme uniform. I styregruppen er vi stolte over at lande sådan en aftale, der har stor betydning for samhørigheden blandt dommerne. Vi er taknemmelige for erhvervslivets støtte til dommerne i kreds 6.

Dommermangel:

Vi har i dag en stor mangel på håndbolddommere, men denne historiske aftale gør det muligt at skabe fællesskab og synlighed. Nye dommere bydes velkommen i et miljø, hvor vi gør meget ud af at uddanne og skabe trygge rammer. Vi står for at skabe kendskab, at skabe værdier til en dannelsesrejse for et ungt menneske, der træner sine ledelsesevner, der også er meget brug for udenfor håndboldbanen.

Jydsk Håndbold Forbund har et stort ønske om at knække kurven, så alle håndboldkampe kan ledes af en uddannet håndbolddommer. Vi afholder løbende dommerkurser, hvor interesserede har mulighed for en spændende uddannelse til håndbolddommer. 

Unge dommere til Humlebi cup i nyt tøj.

Til en af de sidste cups i sæsonen samlede vi flere af vore unge dommere - både for at give dem et fagligt boost og for at give dem et socialt fællesskab. De blev indkvarteret fredag aften og blev udfordret af en kahoot med spørgsmål om de lidt mere skæve situationer, de kan møde på håndboldbanen. Det affødte nogle gode snakke og repetition af regler.

Lørdag blev de sendt i grupper ud i hallerne med en vejleder, som var klar til at bistå og vejlede omkring situationerne i kampene.

”Dagen stod på med nye udfordringer til os alle. For selvom kampene er på lavt niveau, kan vi altid lære noget nyt.” udtaler en af de unge dommere. ”Udfordringer, socialt samvær og en masse kampe er det, der hører til et godt stævne. Der skal lyde en stor tak til de andre dommere, udviklere samt andre som har været inde over dette stævne. Det er altid en fornøjelse!”

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE