Beach Handball
Del

Bliv beach dommer

Har du lyst til at prøve kræfter med at dømme beach handball, giver vi dig mulighed for at tage et enkelt beach dommerkursus og efterfølgende dømme til vores beach handball stævner.

Alle fra 15 år og opefter kan blive beach dommere. Du behøver ikke været uddannet indendørs dommer for at blive beach dommer. Er du uddannet beachdommer  og gerne vil have reglerne frisket op, må du også gerne tilmelde dig kurset.

Udover at være med til en fed oplevelse på "strandene", får du et dagshonorar pr. stævne, du dømmer, en tøjpakke og ikke mindst muligheden for på sigt at blive DM dommer og måske endda dommer til udenlandske stævner, hvis dine ambitioner og evner rækker så langt.

Tilmelding

Vi afholder beachdommerkursus i samarbejde med JHF kreds 5 den 3. maj på Skæring Beach Arena, Skæring Skolevej 200, 8250 Egå.

Du kan tilmelde dig i HO til kursusnummer 4669 eller på formularen herunder.

Tilmeldingsfristen er 30. april.

Skal kun udfyldes af uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Tak for din tilmelding til beachdommerkursus.

Kender du potentielle nye unge som voksne beach dommere, må du meget gerne invitere dem med til kurset. De skal også tilmelde sig kurset via vores website.

Spred gerne budskabet om beach stævnerne i din forening og de foreninger, du kommer i, så vi kan få flest mulige til at deltage i vores stævner. Man kan deltage med hold, hvor spillerne kommer fra forskellige foreninger.

Vh.
Georg Danielsen
Dommeransvarlig
JHF kreds 6

Vælg forbund

Luk