Talentcenter
Del

Foreningstrænere

Foreningstrænere

Aarhus Talentcenter bygger på samarbejde
ATC har ambitionen om et tæt samarbejde med de lokale foreninger og trænerne i lokalmiljøerne. Aarhus Talentcenter ønsker at understøtte de lokale træningsmiljøer ved at bidrage med viden, inspiration og erfaring om talentudvikling. ATC ser muligheden for at styrke samarbejdet igennem ATC-træning og uddannelse.

Samtidig er formålet med ATC naturligvis at udvikle de unge håndboldspillere og få kendskab til dem - og ingen kender spillerne bedre end deres trænere! Vi vil derfor invitere alle klubtrænere med på gulvet og sammen med det øvrige trænerteam i forbindelse med ATC-træning.

Hvad indeholder en ATC-træning
En ATC-træning vil altid være med fokus på udviklingen af spillernes individuelle kompetencer. Øvelsesvalget og ATC-træningen har altid opmærksomhedspunkterne RAE (relativ alderseffekt) og RVE (relativ væksteffekt) og de afledte effekter, samt ulemperne ved tidlig selektion som et gennemgående tema. 

Træneruddannelse
Der vil være et obligatorisk ATC intro kursus for alle trænere med spillere tilknyttet ATC-træning. Der vil desuden blive afholdt 4 årlige kurser for henholdsvis U-13 trænere og U-15 trænere i forbindelse med ATC-træningen. Udover øvelser og inspiration vil kurserne også give en indgående viden omkring opmærksomhedspunkterne RAE (relativ alderseffekt) og RVE (relativ væksteffekt) samt bevist/ubevist selektion. Flere emner vil blive tilføjet.

Tilmelding som foreningstræner til ATC-træning:

Hvis du er trænere i flere foreninger eller for et holdfællesskab så skriv hele navnet eller alle navnene.
når du deltager i ATC-træningen vil du være tilknyttet den gruppe spillere du er træner for.
  • U-13
  • U-15
  • U-17
  • Andre
Marker om du er træner for piger, drenge eller begge køn.
  • Piger
  • Drenge
Det er den mail hvor du vil modtage invitationen til XPS Network
JHF Kreds 5 har modtaget du tilmelding som deltagende træner i ATC-træningen.
Tak for din interesse og tilmelding.

Fælles træningsapp
For at få det bedste overblik over ATC-træningen inklusiv datoer, steder og øvelser bedes du download appen XPS Network til din telefon.
Når vi har oprettet dig i træningsappen vil du modtage en mail med login oplysninger.

Appen XPS Network finder du i App Store til iPhone eller i Play Butik til Android.

Vælg forbund

Luk