Uddannelse & Træning
Del

BTU Grundmodul d. 19.09.2020 i Hjerm

Uddannelsesudvalget i Kreds 3 indbyder hermed alle interesserede børnetrænere til at komme på Børnetræneruddannelsens Grundmodul i Hjerm Hallen lørdag d. 19. september 2020.

Kurserne er henvendt til alle U-6 til U-13 trænere, så de kan blive klædt så godt på som muligt til den kommende sæson. 

BTU Grundmodul: (Kursus nr. 3679 kl. 09.00 - 15.00 i Hjerm Hallen)

Grundmodulet henvender sig til alle børnetrænere og indeholder en E-læringsdel og en praktisk del, der kræver, at du møder op.

I E-læringsdelen kommer du omkring trænerrollen, aldersrelateret træning og træningsplanlægning, og du bliver præsenteret for relevant viden og en række anbefalinger, du kan bruge i din trænergerning. E-læringsdelen er fleksibel, da den kan gennemføres hjemmefra og på et tidspunkt, som passer dig.

I de praktiske moduler får du som kursist foldet emnerne ud på halgulvet sammen med andre medkursister og en kompetent instruktør. Det giver mulighed for god dialog og for at få arbejdet praktisk med emnerne i en god læringsramme.

På grundmodulets tilstedeværelsesdel får du skabt et godt fundament for at være børnetræner. Det er de samme emner, der arbejdes med i E-læringsdelen og i den praktiske del. Derfor er det godt at have været igennem E-læringsdelen, inden du møder op til den praktiske del af grundmodulet. Instruktøren vil udfolde emnerne yderligere med konkrete eksempler. Kurset er en blanding af klasseundervisning og undervisning i hallen, hvor både instruktøren og kursisterne er på. Instruktøren tager udgangspunkt i kursisterne for at gøre det mest muligt nærværende for kursisterne.

På grundmodulet arbejdes der med følgende:
• Børnetrænerens roller
• Forældresamarbejde
• Formidling på halgulvet
• Aldersrelateret træning
• Håndboldappen
• Den gode træning og træningsplanlægning

Instruktør: Lars Dalhoff

Uddannelsesformand Kreds 3
Instruktør

Vælg forbund

Luk
ANNONCE