JHF Kreds 3
Del

Afbud til kamp i Kreds 3

Afbud til kamp i Kreds 3

Har I behov for at sende afbud til en kamp, bedes I udfylde formularen henunder. Gerne så tidlig som muligt og meget gerne inden kl. 14.00 på hverdage for kampe den samme dag samt fredag kl. 12.00 for kampe i weekenden, så vi ikke har dommere og hold til at stå ude ved kampe, der ikke bliver spillet.

Såfremt afbuddet kommer inden for kontorets åbningstid, så har vi efterfølgende mulighed for at give modstanderne og dommerne besked om, at kampen er aflyst. Hvis afbuddet kommer så sent, at vi ikke har mulighed for at få dommerne taget af, så kan der efterfølgende opkræves dommerhonorarer samt kørsel til dommerne ud over afbudsgebyret. 

I bedes desuden orientere modstanderholdet om, at I ikke møder op, så de ikke står og venter på jer ude i hallen.

Afbudsgebyret er 1.000,- kr. 1. gang et hold sender afbud i alle de lokale rækker. Ved gentagelse af afbud fra det samme hold i den samme turneringsrunde er afbudsgebyret 2.000 kr.

Et hold kan melde afbud til kamp op til 2 gange i en turneringsrunde i de lokale rækker. Ved flere afbud i samme turneringsrunde kan turneringsledelsen udelukke holdet af turneringen.

Afbud til kampe udenfor Kreds 3 bedes sendt til den kreds, hvor kampen skal spilles, og skal derfor ikke laves på nedenstående blanket.

Dog skal afbud til kampe i 2. div. herrer og U-19 drenge liga også sendes til JHF.

Foreningens navn:
Navn på kontaktpersonen
Angiv hvilken dato kampen skal spilles
Angiv starttidspunktet for kampen
Hallens navn
Hvem skal holdet, der melder afbud, spille imod
Sæt kryds (Hvis afbuddet kommer sent, så skal modstanderne kontaktes)
  • Ja
  • Nej
Hvis ja, så skal der desuden hurtigst muligt sendes en skriftlig redegørelse til JHF Kreds 3 jf. § 8.5 i Turneringsreglementet
  • Ja
  • Nej
Hvis ja, så skal der senest 48 timer efter det oprindelige kamptidspunkt fremsendes et nyt spilletidspunkt for kampen jf. § 8.5 stk. b. Hvis det ikke overholdes, så taberdømmes det hold, der har meldt afbud til kampen.
  • Ja (der skal fremsendes et nyt kamptidspunkt inden for 48 timer fra kampstart)
  • Nej
Her er det muligt at lave en skriftlig redegørelse for afbuddet eller tilføje yderligere bemærkninger til afbuddet
Vi har nu modtaget din forenings afbud til kampen

Vælg forbund

Luk
ANNONCE