Info til foreninger
Del

HåndOffice & Håndbold app

Håndbold app.

En håndbold app med mulighed for at finde kampe, resultater mv. Desuden login for f.eks. trænere og holdledere som giver adgang til at sætte holdkort eller tilmelde sig et kursus. Aldersrelateret træning med videoer, træninger og meget andet ligger ligeledes i appen.

Dommmer login giver mulighed for at vise dommerkort, finde kampprogram etc.

Kursus tilmelding

Se denne vejledning vedr. kursus tilmelding.

Se denne lille video vedr. kursus tilmelding.

Bemærk at Kursus menuen er synlig for alle brugere men man kan kun tilmelde sig til et kursus, såfremt man er bruger og har en tilknytning til en forening.

Holdkort

 

Se denne vejledning vedr. holdkort.

Abbonementskalender

Slet af Abbonnementskalender på IOS enheder overført fra Håndbold app'en.

Gå i "Indstillinger" og vælg "Konti & adgangskoder". Vælg "Abonnementskalendere" og dernæst den kalender der skal fjernes. I næste skærmbillede vælges "Slet konto". Nu er den pågældende kalender fjernet fra visningen. 

Kampprogram til Google kalender

Se denne vejledning vedr. overførsel af kampprogram til Google kalender.

HåndOffice
Dommere

Administrativt værktøj sammen med Håndbold app'en til dommerne.

Informationer om GDPR findes her.

Copyright

Alt materiale vedr. HåndboldInfo (kampe, stillinger, mv.) ejes af Dansk Håndbold Forbund og materialet er beskyttet af love om ophavsret og varemærke. Der er kun tilladelse til at benytte indholdet til privat og ikke-kommerciel brug.

Fra hjemmesider er det tilladt at linke til HåndboldInfo data som f.eks. kampprogrammer og stilinger men ikke ved hjælp af f.eks. PHP kode, at integrere materialet.

Vælg forbund

Luk