Om HRØ
Del
Børn og unge
Bredde
Dommer

Forholdsregler i forbindelse med Corona - Covid-19

06. mar 2020Kl. 15:13

Håndbold Region Øst har i dag udsendt en nyhedsmail, hvor der står følgende vedr. forholdregler i relation til Corono-virus:

HRØ tager i det efterfølgende afsæt i de anbefalinger, der er foreligger fra sundhedsmyndighederne direkte og via regeringens udmeldinger. 

Kl. 11.30 fredag den 6. marts præsenterede statsminister, Mette Frederiksen, en række nye tiltag som skal hjælpe med inddæmning af coronasmitte i Danmark.

De nye tiltag omhandler bl.a. en stærk opfordring til at aflyse eller udskyde forsamlinger med mere end 1.000 mennesker

DIF - og dermed Håndbold Region Øst -  følger myndighedernes anbefalinger og DIF har desuden nedsat en taskforce, som arbejder på højtryk på at få skabt et overblik over, hvordan vi skal forholde os til de nye retningslinjer i DIF-idrætten. 

Det vil sige, at der generelt afvikles kampe som normalt i regi af Håndbold Region Øst - hvilket vil sige fra 2. division og nedefter. Ved risiko/chance for mere end 1000 tilskuere, kan det overvejes at afvikle kampen, men uden tilskuere.

I forhold til hilsepligten, så er det besluttet, at i HRØ-kampe, er hilsepligten suspenderet resten af sæsonen 2019-2020. Dette uanset, hvordan man ellers kan tænke en hilsepligt afviklet på. 

Denne nyhedsmail er også sendt til alle HRØ's dommere, så de også er orienteret om suspendering af hilsepligten. Dermed håber vi at have forebygget konfliktsituationer i forbindelse med dette punkt resten af turneringen 2019-2020.

HUSK: Hvis muligt så luft godt ud i hallen i løbet af spilledagen. 

Det er muligt at holde sig opdateret med myndighedernes anbefalinger via en eller flere af disse hjemmesider:

Sundhedsstyrelsen (indeholder bl.a. en Q&A)

Styrelsen for Patientsikkerhed

Statens Seruminstitut 

Udenrigsministeriet (rejsevejledninger)

Der ud over vil DHF's hjemmeside indeholde anbefalinger fra DIF, ligesom vi også vil følge op på disse anbefalinger løbende. 

I forhold til afholdelse af Intersport/Select Ungdomspokalfinale II den 14. marts 2020, så vil der komme nærmere om dette stævne i begyndelsen af næste uge. 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE