Turneringer & Stævner
Del

Ombrydning til 2. halvsæson

Børne og Ungdomsrækkerne

Der er påsat vejledende streger der indikere den forventede op og nedrykning mellem de enkelte rækker til 2. halvsæson.

Der vil også være mulighed for at tilmelde NYE hold til 2. halvsæson, men husk alle børne og ungdomshold overflyttes fra 1. til 2. halvsæson.

Man kan ikke trække et hold og eftertilmelde til samme række.

Derudover vil der kunne fremsendes ønsker om omplacering, trækning m.v. der så vil blive behandler af turneringsudvalget. Disse skal fremsendes senest den 6. december - OBS KAN FORTSAT FREMSENDES OG SENEST SØNDAG DEN 12.12.. Sendes via formular på FHF’s hjemmeside. Men husk det er et ØNSKE, medmindre det selvfølgelig er en trækning.

Seniorrækker - Serie 2,3,4 og Oldies

Ud over de af propositionerne forskrevne oprykninger fra Serie 2 til Serie 1, og nedrykning fra Serie 1 til Serie 2, skal alle øvrige hold der ønsker at spille i Serie 2,3 4 samt Oldies i 2. halvsæson gentilmeldes. INGEN hold fra Serie 2,3 og 4 overflyttes automatisk, medmindre man er oprykker fra Serie 2 til Serie 1. Tilmeldingsfrist er den 6. december. - MANGLER I FORTSAT AT TILMELDE KAN DET SKE VIA MAIL TIL mwk.fhf@dhf.dk

Al tilmelding af hold foregår via klubbens Håndoffice. HUSK: ALLE seniorhold i Serie 2,3 og 4 skal gentilmeldes. Alle børne og Ungdomshold overflyttes mellem 1. og 2. halvsæson, og her skal kun evt. NYE hold tilmeldes. (Altså hvis I har fået et eksta U-11 hold der skal spille løbende turnering i 2. halvsæson)

Sidste spilledag for 1. halvsæson er søndag den 12. december. 1. spilledag i 2. halvsæson er søndag den 9. januar.

Bemærk at terminen for kampredigeringen er ændret. Kampredigeringen til 2. halvsæson foregår i dagene 17. – 22. december. (og efterfølgende vil der være en periode med mulighed for at aftale kampflytninger og sammentrækninger efterfølgende)

Se samlet opgørelse af tilmelding til Serie 2,3 og 4 samt ekstra tilmeldte hold til børne og ungdomsrækkerne - Opgjort 07.12. kl. 08.45

Formular til fremsendes af ønsker i forbindelse med ombrydningen af børne og ungdomsrækker til 2. halvsæson:

navn:
navn:
(F.eks. U-15 Drenge E, pulje 7)
Vi har nu modtaget dit ønske til 2. halvsæson. Husk det er et ønske, og alle de fremsendte ønsker vil blive behandlet af Turneringsudvalget.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE