Om FHF
Del

Ny formandskandidat til Fyns Håndbold Forbund

22. apr 2022Kl. 12:24

Bestyrelsen peger på Per Tørslev Jensen som ny formandskandidat

Ny formandskandidat til Fyns Håndbold Forbund

Mogens Mulle Johansen genopstiller ikke til det kommende repræsentantskabsmøde som formand for Fyns Håndbold Forbund. Mulle er rundet 70 år, og kan derfor ikke repræsentere FHF og Fyn i DHF’s bestyrelse fremadrettet – derfor har Mulle valgt at sende stafetten videre til en ny kandidat.

Fyns Håndbold Forbunds bestyrelse kan med glæde fortælle, at bestyrelsens kandidat til kommende formand i Fyns Håndbold Forbund er Per Tørslev Jensen.

Per Tørslev Jensen

Per Tørslev Jensen har haft sin daglige gang i Faaborg HK og efterfølgende i Faaborg ØH. Per Tørslev Jensen har været en del af ledelsen i klubben af flere omgange og er også en erfaren herre på trænerbænken, hvor han stadig er aktiv.

Fyns Håndbold Forbunds formand Mogens Mulle Johansen er meget glad for, at Per Tørslev Jensen har sagt ja til at være bestyrelsens kandidat til posten som formand.

”Vi vil i Per få en rigtig god formand, som har en stor erfaring fra både foreningslivet og hans civile arbejdsliv, som vi i Fyns Håndbold Forbund kan drage nytte af.

Per er en person med et stort håndboldhjerte. Med sine erfaringer fra sporten og ikke mindst sin civile karriere, er Per den helt rigtige person til at varetage fynske interesser i DHF’s bestyrelse og i det igangværende strukturarbejde. Vi håber, at alle jer, i vores foreninger, vil bakke op om, at Per er den rette person til posten og bliver valgt som formand på vores repræsentantskabsmøde 2. maj. Jeg er i hvert fald tryg ved at give stafetten videre til Per” siger Mogens Mulle Johansen.

Per Tørslev Jensen glæder sig også til de nye udfordringer i Fyns Håndbold Forbund, såfremt han bliver valgt på årsmødet.

”Jeg er glad for at bestyrelsen har valgt mig som kandidat til FHF’s kommende formand. Jeg er sikker på, at jeg kan bruge mine kompetencer til at gøre en positiv forskel for håndbolden på Fyn. Det vil ligeledes være vigtigt for mig at sikre at FHF fortsat vil have stor indflydelse i håndbolden i hele Danmark” siger Per Tørslev Jensen.

Mogens Mulle Johansen forlader formandsposten på årsmødet, som afvikles mandag den 2. maj 2022, efter 20 år som formand og samlet 45 år som frivillig i Fyns Håndbold Forbund.

Yderlige oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Mogens Mulle Johansen            Tlf.: 2937 9058

Per Tørslev Jensen                    Tlf.: 4277 0116

 

Hent indhold som PDF                                        

Vælg forbund

Luk
ANNONCE