Om FHF
Del

Information vedr. formandspost i FHF

29. mar 2022Kl. 15:32

Mange af jer har måske erfaret, at Mogens Mulle Johansen ikke kan fortsætte i DHF’s bestyrelse efter det kommende årsmøde i Dansk Håndbold Forbund i juni måned 2022. Dette skyldes, at man jf. DHF’s love ikke kan blive udpeget/valgt til et af de stående udvalg i DHF, hvis man er fyldt 70 år, inden man indsættes – og det hjørne rundede Mulle som bekendt i februar måned, så vi skal have indsat en ny repræsentant i DHF’s bestyrelse til årsmødet i juni.

Vi har i Fyns Håndbold Forbund ikke en lignende regel i vores love, hvilket vil sige, at man godt kan virke i FHF, selv om man er fyldt 70 år. Dette er gældende både for politisk valgte, frivillige i vores organisation samt dommere m.v.

Forretningsudvalget og bestyrelsen har en løsningsmodel klar, så vi er sikret repræsentation i DHF’s bestyrelse også efter juni måned.

Vi er i skrivende stund i gang med at drøfte kandidater til posten, og har også dialog med mulige kandidater til at overtage posten som formand for FHF.

Processen er altså i fuld gang, og har du spørgsmål til denne, eller har du forslag til kandidater eller kunne du selv være en kandidat, så er du velkommen til at kontakte Mulle.

Vi vil melde den endelige løsningen ud til jer i forbindelse med udsendelse af program til repræsentantskabsmødet den 2. maj 2022 på Scandic Odense.

Med venlig hilsen
Fyns Håndbold Forbund

Bestyrelsen

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE