Håndbold og motion
Del

Håndboldens Dag

Håndboldens Dag 2021 er udskudt

Forsamlingsloft, delvis nedlukning af håndbolden og anbefalinger om aflysning af sociale arrangementer får konsekvenser for Håndboldens Dag, der udskydes til en ny dato på den anden side af sommerferien i 2021.

Den 9. januar 2021 skulle successen med Håndboldens Dag have været gentaget for tredje gang. Men efter moden overvejelse har projektgruppen bag Bevæg dig for livet – Håndbold valgt at udskyde arrangementet til en ny dato i 2021.

Projektgruppen, der er nedsat af Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold i fællesskab, har ellers i lang tid bevaret håbet om, at det kunne lade sig gøre at gennemføre dagen og har forsøgt at opstille mange scenarier for, hvordan dagen ville kunne afvikles under de gældende restriktioner.

Hverken Dansk Håndbold Forbund eller DGI kan spå om, hvornår en vaccine kan give os mere frihed i hverdagen, men vi forventer, at Håndboldens Dag på en ny dato i 2021 kan afholdes i den oprindelige ånd med fokus på bold, glæde og fællesskab. Den nye dato for Håndbolden Dag vil blive offentliggjort i starten af 2021.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkomne til at skrive eller ringe til projektleder Anna Katrine Sand på 24843136 eller asa@dhf.dk

 


Vælg forbund

Luk
ANNONCE