Håndbold og motion
Del

Håndboldens Dag

Håndboldens Dag sættes på pause i 2022 og 2023

Coronakrisen har påvirket os alle sammen, og håndboldforeningerne landet over er ingen undtagelse. De seneste to år har været en lang og hård periode. Derfor sætter Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold nu ind på at skabe og koordinere tiltag, der kan understøtte vejen tilbage efter corona. Det betyder blandt andet øget fokus på frivillighed, rekruttering af medlemmer og foreningsudvikling.

Det betyder også, at Håndboldens Dag bliver sat på pause i år og næste år, fortæller Anna Katrine Sand, der er projektleder i Dansk Håndbold Forbund:

”Håndboldens Dag er en stor opgave for håndboldforeningerne, da det kræver planlægning og afvikling. Tallene viser også, at antallet af frivillige, der støtter op om dagen ude i foreningerne, er blevet halveret. I 2020 var der ti frivillige pr. forening, mens der i 2021 var fem. Derfor ønsker vi i år ikke at pålægge håndboldforeningerne denne opgave.”

”Vi ønsker i stedet at koordinere indsatser mellem DGI Håndbold og Dansk Håndbold Forbund, der kan hjælpe foreninger til at få klubdriften tilbage på benene efter en lang periode med nedlukninger.”

Der er dog stadig masser af initiativer, som man kan hoppe på i løbet af sommeren og efteråret 2022. De er tilgængelige på Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbolds hjemmesider.  

Har du spørgsmål til samarbejdet mellem DGI Håndbold og Dansk Håndbold Forbund, så kan du tage kontakt til Dansk Håndbold Forbund ved Anna Katrine Sand på 24 84 31 36 eller asa@dhf.dk og DGI Håndbold ved Kristian Olsen på 24 41 05 07 eller kristian.olsen@dgi.dk

Kontakt

Projektansvarlig
Anna Katrine Sand 24843136

 Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold samarbejder om at fremme motionshåndbold for voksne igennem Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE