Håndbold og motion
Del

Five-a-side Håndbold

Five-a-side Håndbold

Måske har du tidligere spillet håndbold og savner det unikke fællesskab i håndboldklubben? Eller måske har du lyst til at udforske at få motion i et foreningsfællesskab og med en bold i hånden? Nu har du i hvert fald mulighed for få sved på panden, lege med en bold og hygge til tredje halvleg med Five-a-side Håndbold.

Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på 2/3 bane uden dommer. Til Five-a-side spiller man med en blød bold, spillet foregår uden hårde tacklinger og uden turneringskampe. Det betyder også, at alle kan være med - uanset håndbolderfaring. 

Der holdes dog flere Five-a-side-stævner rundt om i landet, så har man mod og lyst til at prøve kræfter med at spille mod andre hold, er der mulighed for det.

Lige nu er det fx muligt at komme med til Comeback Cup 2023, der foregår den 18. - 19. februar i Hammerum ved Herning. Læs mere her.

Lyder det som noget for dig?

Så kan du klikke her for at se, om der er et Five-a-side-hold nær dig.

Start op i din klub

Vil din klub med på Five-a-side-bølgen? Den lokale DHF- eller DGI-konsulent hjælper med en gratis inspirationsaften og med opstarten. Læs mere om Five-a-side her.

Five-a-side Håndbold er en del af ’Bevæg dig for livet – Håndbold’, som er støttet af DHF, DGI, DIF, Nordea-fonden og TrygFonden.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE