Beach handball
Del

Kom godt i gang

Kom godt i gang med beach handball

Der er flere steder, du kan starte, hvis du som spiller eller som klub gerne vil i gang med beach handball.

Har I ikke adgang til en sandbane eller strand i nærheden, kan I overveje mulighederne for at få anlagt en. Har I derimod adgang til en sandbane, men mangler inspiration til træning og øvelser, er der også hjælp at hente.

 

Kom godt i gang-kasse

I 2018 udviklede vi eksempelvis en Kom godt i gang-kasse, der indeholder et infoskriv, en folder om etablering af en beachbane, to stk. bandanaer til god beachstil samt et sæt træningskort, med 40 kort i alt. Pris kr. 599,- inkl. moms og forsendelse.

Udover kassen, har du også mulighed for at tilkøbe Beach Handball bolde, Street Handballs, banelinjer og scoreboard. Obs! Tilkøb er kun muligt ved køb af Kom godt i gang-kassen. 

DHF fakturerer for købene, som sendes fra ekstern partner.

Bestil Kom godt i gang-kassen her

Spørgsmål og svar

Reglerne

Kontakt

Anna Katrine Sand
Anna Katrine Sand 24843136

træningskort

Det er også muligt, at købe en række træningskort udviklet specifikt til beach handball. Du finder i alt 40 træningskort i sættet, og der er flere mulighed for at få fingrene i det:

Kom-godt-i-gang-kassen indeholder ét sæt med mulighed for at tilkøbe flere. Er du kun interesseret i træningskortene, kan du bestille dem via denne formular. De koster kr. 340,- pr. sæt:

Bestil træningskort

Vælg forbund

Luk
ANNONCE